Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική

Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική

Να μην πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής αποφάσισαν ομόφωνα η Περιφέρεια Αττικής και οι δήμαρχοι του νομού.

Λόγω των προβλημάτων στις μετακινήσεις τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών, από και προς τα σχολεία, που συνεχίζουν να υπάρχουν από την Δευτέρα όταν χτύπησε η κακοκαιρία «Ελπίδα» και των δυσκολιών που επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Αττικής συμφωνήθηκε ομόφωνα σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης να μην πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία

Η απόφαση ελήφθη με δεδομένο ότι υφίστανται προβλήματα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο των περιοχών της Αττικής. Η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και θα ενημερώσουν άμεσα τους ενδιαφερόμενους.

Οσον φορά τη λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών η οποία αποτελεί ευθύνη των δήμων, θα γίνεται ενημέρωση από τους Δήμους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά, κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου.

Στον Δήμο Αθηναίων οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και αύριο Παρασκευή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter