Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική – Δείτε τη λίστα με τους ανοιχτούς θερμαινόμενους χώρους

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική – Δείτε τη λίστα με τους ανοιχτούς θερμαινόμενους χώρους

Κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία της Αττικής σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής. Αργά το βράδυ έγινε η συνεννόηση με τους Δήμους αποφασίστηκε να μην ανοίξουν τα σχολεία της Αττικής για να προφυλαχτούν οι μαθητές από τον παγετό.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες, όπως και οι ιδιωτικές, με ελάχιστες εξαιρέσεις, για να διευκολυνθούν οι γονείς, κυρίως μικρών παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη ενημέρωσή τους, σημειώνεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, «οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους οικείους δήμους, οι οποίοι μπορούν να εκτιμήσουν επακριβώς τα προβλήματα ή μη που έχει προκαλέσει η χιονόπτωση».

Παράλληλα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τον υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και το υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, επιχειρούν έτσι ώστε να διατηρηθεί ανοικτό στην κυκλοφορία το κεντρικό οδικό δίκτυο. Έχουν δώσει άμεση προτεραιότητα στην πρόσβαση σε δομές υψηλής σημασίας, όπως τα νοσοκομεία, τα στρατόπεδα κ.α.

Παράλληλα, διατήρησαν ανοικτούς και τους σταθμούς του Μετρό, ενώ παραμένουν ανοικτοί οι θερμαινόμενοι χώροι των δήμων και της Περιφέρειας Αττικής . Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τους χώρους και τις διευθύνσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter