Κλειστά σχολεία και στην Αττική

Κλειστά σχολεία και στην Αττική

Εντός της ημέρας θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το αν θα ανοίξουν την Τρίτη τα σχολεία που σήμερα έμειναν κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, είναι νωρίς ακόμη για να παρθεί απόφαση, για το εάν θα ανοίξουν αύριο όλα τα σχολεία, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σε κάθε περιοχή. Πάντως, η Περιφέρεια Αττικής, συνέχισε ο κ. Καραμέρος, είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους δήμους του νομού.

Σήμερα, δε λειτούργησαν τα σχολεία στον Διόνυσο, την ‘Ανοιξη, τον ‘Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Επίσης κλειστά παρέμειναν τα σχολεία στον δήμο Ωρωπού (Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμικο, Χαλκούτσι, Ωρωπός, Σκάλα Ωρωπού, Νέα Παλάτια) και το δήμο Μαραθώνα (Γραμματικό, Βαρνάβας, Μαραθώνας, Κάτω Σούλι).

Κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία των Κυθήρων και του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου. Εξάλλου, στις 10 το πρωί, αντί στις 8, άνοιξαν τα σχολεία στην Παιανία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter