Κλειστό το 12ο νηπιαγωγείο Βύρωνα λόγω… έλλειψης προσωπικού – Σε απόγνωση οι γονείς

Κλειστό το 12ο νηπιαγωγείο Βύρωνα λόγω… έλλειψης προσωπικού – Σε απόγνωση οι γονείς

Δεύτερη μέρα απόγνωσης για τους γονείς παιδιών του 12ου νηπιαγωγείου Βύρωνα που παραμένει κλειστό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελίες γονέων στο documentonews,  χθες πρώτη μέρα του σχολείου πήγαν με τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο και τους είπαν ότι το σχολείο δεν θα ανοίξει λόγω έλλειψης προσωπικού.

Τα παιδιά παραμένουν στο σπίτι τους και δεν έχουν καμιά ενημέρωση πότε και αν ανοίξει το σχολείο το οποίο είναι και ολοήμερο.

Μιλώντας στο documentonews η διευθύντρια του νηπιαγωγείου Κωνσταντίνα Τσιαντή δηλώνει ότι έχουν σταλεί τα κενά στους αρμόδιους αλλά δεν έχουν πάρει καμία απάντηση .Ταυτόχρονα εξηγεί ότι έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες από την πλευρά του προσωπικού αλλά και του Δήμου ώστε να είναι όλα έτοιμα για να λειτουργήσει το σχολείο ωστόσο αυτό είναι αδύνατο λόγω έλλειψης προσωπικού.

Για τις ελλείψεις του εκπαιδευτικού προσωπικού μίλησε στο documentonews και ο δήμαρχος Βύρωνα κ. Καταπόδης. «Στον Βύρωνα λείπουν 18 νηπιαγωγοί και οι 5 από αυτούς είναι στο 12ο νηπιαγωγείο» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα μιλά για την προσπάθεια του δημοτικού συμβουλίου να καλύψει τα κενά στο προσωπικού καθαρισμού ώστε οι τάξεις να καθαρίζονται δύο φορές την ημέρα όπως αναφέρουν άλλωστε και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. «Έχουμε 19 σχολικές μονάδες και χρειαζόμαστε 38 καθαρίστριες ζητήσαμε 30 και μας έστειλαν πολύ λιγότερες από τις ανάγκες μας με αποτέλεσμα να χρειαστεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να καλύψουμε τα κενά με χρήματα του δήμου» επισημαίνει ο κ. Καταπόδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter