Κλέλια Ρένεση: Δριμή κατηγορώ κατά του Δήμου Γαύδου

Κλέλια Ρένεση: Δριμή κατηγορώ κατά του Δήμου Γαύδου
Φωτογραφία: Facebook

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η Κλέλια Ρένεση στον νησί της Γαύδου. Είναι ένα μέρος που αγαπάει πολύ η ηθοποιός και επισκέπτεται πολύ συχνά.

Η απόφαση του Δήμου να κλείσει τη δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές την έκανε έξω φρενών καταγγέλλοντας τους υπευθυνους για αδιαφορία μέσα από μια οργισμένη ανάρτηση  στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Είναι 8 Αυγούστου στο νησί της Γαύδου και κλιμάκιο του Δήμου Γαύδου θεώρησε σωστό να έρθει να κλείσει και την δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές του Σαρακήνικου (μη φανταστείτε πολυτέλειες, ένα βρυσάκι να ξεπλένεις τα παιδιά από τα αλάτια). Όταν τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό στη μέση του Αυγούστου κι ενώ όλοι έχουμε στηριχθεί σ’ αυτό το βρυσάκι και φέρνουμε τα παιδιά μας εδώ, αυτοί μου απάντησαν πως η Γαύδος δεν έχει νερό και δεν μπορεί να προσφέρει δωρεάν νερό στους κατασκηνωτές», έγραψε αρχικά η Κλέλια Ρένεση και πρόσθεσε:

Όταν τους είπα, με χαρά να πληρώσω και να ενισχύσω κι εγώ μια κατάσταση (ούσα νησιώτισσα ξέρω τι πάει να πει έλλειψη νερού), που είναι η ντουζιέρα, μου υπέδειξαν μια ένα χιλιόμετρο μακριά!!!

Όταν τους είπα πως τα παιδιά δεν μπορούν να περπατάνε τόση ώρα μέσα στο λιοπύρι του Λιβυκού για να ξεπλύνουν το σωματάκι τους, μου απάντησαν πως θα φτιάξουν κι εδώ ντουζιέρες με κέρματα. Πότε; Ρώτησα! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ μου απάντησαν. Πώς γίνεται ν’ αγαπάς και να στηρίζεις έναν τόπο, και να σ’ αφήνουν τόσο εκτεθειμένο…

 


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter