Κλέλια Ρένεση για Τέμπη: Αν ήμουν από τις Σέρρες και ψήφιζα Καραμανλή, θα ντρεπόμουν

Κλέλια Ρένεση για Τέμπη: Αν ήμουν από τις Σέρρες και ψήφιζα Καραμανλή, θα ντρεπόμουν

Στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων στάθηκε η Κλέλια Ρένεση με μια ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Μαρία Καρυστινού, την πρόεδρο του συλλόγου που έχει δημιουργηθεί, με αφορμή την κατάθεσή της στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη.

Η Μαρία Καρυστινού έχασε την κόρη της στο τραγικό δυστύχημα και δεν διστάζει να μιλήσει για ποινικές ευθύνες που βαραίνουν τον Κώστα Καραμανλή και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Από την μεριά της η Κλέλια Ρένεση υπογράμμιζε ότι «αν ήμουν από τις Σέρρες κ ψήφιζα Καραμανλή, θα ντρεπόμουν να βγω στον δρόμο μην τυχόν συναντήσω κάπου το βλέμμα της ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Αυτά τα 15’ είναι από τα πιο δύσκολα που έχω δει ως Ελληνίδα πολίτης. Ντράπηκα για μένα, για τους συμπολίτες μου, ντράπηκα που χωρίς την συμπαράσταση μας ήταν αναγκασμένη αυτή η γυναίκα να πάει να μιλήσει για την δολοφονία της κόρης της μέσα στο σπίτι των δολοφόνων!

Ντράπηκα που τους έδωσαν οι Έλληνες ασυλία, και ναι, αν ήμουν από τις Σέρρες και ψήφιζα Καραμανλή, θα ντρεπόμουν να βγω στον δρόμο μην τυχόν συναντήσω κάπου το βλέμμα της ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ;; ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΝΩΣΗ;; ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Διαβάστε επίσης:

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Φορτώνει όλη την ευθύνη στον σταθμάρχη ο CEO της Hellenic Train

Μαρία Καρυστιανού: ΕΡΓΟΣΕ, Hellenic Train, ΡΑΣ, υπουργός και πρωθυπουργός έχουν ευθύνη για τα Τέμπη (Video)

Κλέλια Ρένεση: Οι φοιτητές ξυπνούν, ο κόσμος βρυχάται, η καταιγίδα έρχεται…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter