Κλέλια Ρένεση: «Ό,τι θέλει θα γράψει ο Μιθριδάτης και καλή σας χώνεψη…»

Κλέλια Ρένεση: «Ό,τι θέλει θα γράψει ο Μιθριδάτης και καλή σας χώνεψη…»
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Δριμεία κριτική προς όσους προσπαθούν να «υποβιβάσουν» το νέο μουσικό κλιπ του Μιθριδάτη, (το οποίο χρειάστηκε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα για να «σπάσει» το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών στο Youtube), ασκεί μέσω νέας της ανάρτησης η Κλέλια Ρένεση.

«Κάνεις δεν σας χρωστάει εξήγηση για τίποτα κ πάρτε το χαμπάρι. Οι πένες στο τραπέζι, το χαρτί λευκό και το όνειρο στη γωνιά να σιγοβράζει», σημειώνει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, τονίζοντας μάλιστα πως ο Μιθριδάτης «θα γράψει ό,τι θέλει και καλή σας χώνεψη».

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Ο καλλιτέχνης για να εκφραστεί δεν χρειάζεται να περάσει από καμιά κοινωνική λογοκρισία, ούτε να αναζητήσει την ταυτότητα του παρελθόντος. Δεν ανήκει ούτε στο χθες ούτε στο αύριο ούτε στις προσδοκίες του κοινοί. Ανήκει μόνο στη στιγμή αυτή που ο ουρανός σκύβει από πάνω του και τον αγκαλιάζει. Κάνεις δεν σας χρωστάει εξήγηση για τίποτα κ πάρτε το χαμπάρι. Οι πένες στο τραπέζι, το χαρτί λευκό και το όνειρο στη γωνιά να σιγοβράζει.
Πόσο μικρός είναι ο μπόμπος που ψάχνει ένα ένα τα στιχάκια του Μιθριδάτη για να βρει ένα «ατόπημα» που θα τον δικαιώσει στην δίκη του πλάνη,
πόσο αφελής είναι αυτός που κρίνει τις πολιτικές απόψεις μου με γνώμονα το μέγεθος του σουτιέν μου κ τα ρούχα των ρόλων μου,
πόσα χρόνια απύθμενος σκοταδισμός με σημαία την ανημποριά τους.
Τα πόδια σας σέρνονται έξω απ τις πόρτες της ζωής, κ εκλιπαρούν για μια σταλίτσα διψασμένα. Το σθένος σας αρκείται σε δυο αράδες άνανδρου σχολιασμού καθώς τρώτε τα νύχια σας και τα σωθικά σας. Και για να τελειώνουμε με τα λιγούρια:
Για να καταφέρεις να βγεις μπροστά κ να αρθρώσεις λόγο που θα ακουστεί, έχεις πληγιάσει πόδια, έχεις κοπεί στα τρία κ έχεις ξαναενωθει. Και ξέρεις πως είναι να σε χτυπάει στα μούτρα ο βοριάς.
Ό,τι θέλει θα γράψει ο Μιθριδάτης και καλή σας χώνεψη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter