Κλεμμένα από τον γερμανικό στρατό τα εκρηκτικά κατά του πούλμαν της Ντόρτμουντ;

Κλεμμένα από τον γερμανικό στρατό τα εκρηκτικά κατά του πούλμαν της Ντόρτμουντ;

Κλεμμένα από τον γερμανικό στρατό ήταν τα εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κατά του πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ; Αν πιστέψουμε το σενάριο της γερμανικής εφημερίδας “Welt am Sonntag”,τότε είναι πολύ είναι πιθανό να συνέβη κάτι τέτοιο…

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η γερμανική εφημερίδα, υποστηρίζει το σενάριο να προέρχονται τα εκρηκτικά από τις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας κι επικαλείται μάλιστα, μαρτυρία από αξιωματούχο που συμμετέχει στις έρευνες.

Οι Αρχές της Γερμανίας πάντως, δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει ακόμη, ποιος έκανε την επίθεση, ενώ η Γενική Εισαγγελία, εκφράζει αμφιβολίες για τη γνησιότητα των επιστολών, σύμφωνα με τις οποίες, την επίθεση έκαναν πιστοί του Ισλαμικού Κράτους.

Η “Welt am Sonntag, δημοσίευσε την άποψη του Γερμανού αστυνομικού, με την οποία τονίζει ότι «τα εκρηκτικά στους σωλήνες-βόμβες που ήταν γεμάτες με μεταλλικά καρφιά, είναι πιθανό να προέρχονται από αποθέματα των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων. 

Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό, βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση. Πάντως, για τη χρήση των πυροκροτητών απαιτούνταν ειδικές γνώσεις, οι οποίες δεν είναι εύκολο ν’ αποκτηθούν από κάποιον».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter