Κλεμμένο από την Θεσσαλονίκη το αυτοκίνητο του δράστη της επίθεσης στον Κοβάσεβιτς

Κλεμμένο από την Θεσσαλονίκη το αυτοκίνητο του δράστη της επίθεσης στον Κοβάσεβιτς

Σε θρίλερ εξελίσσεται η προχθεσινή ένοπλη επίθεση σε βάρος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τις νεότερες πληροφορίες που προέκυψαν από αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα λοιπόν με του αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, το αυτοκίνητο (Smart) με το οποίο κινήθηκε ο δράστης ήταν κλεμμένο από την Θεσσαλονίκη και μάλιστα για να μπερδέψει τις αστυνομικές αρχές, έφερε πλαστές πινακίδες που ανήκαν σε άλλο αυτοκίνητο επίσης «Smart» από την περιοχή της Καλαμάτας! Όπως ανέφεραν έμπειροι αστυνομικοί, «οι κακοποιοί αντιγράφουν συνήθως πινακίδες αυτοκινήτων που υπάρχουν στις αγγελίες πώλησής στο διαδίκτυο και τις περνάνε σε κλεμμένα οχήματα ίδιας μάρκας και συνήθως ίδιων χαρακτηριστικών και χρώματος για να μπερδεύουν την Αστυνομία».

Οι αστυνομικοί με βάση όλα όσα έγιναν από πλευράς δράστη, θεωρούν ότι πρόκειται για επαγγελματία και για αυτό πιστεύουν ότι στόχος του ήταν ο εκφοβισμός του Κοβάσεβιτς με ένα σοβαρό μήνυμα και όχι να τον σκοτώσει. «Οι επαγγελματίες συνήθως πετυχαίνουν τον σκοπό τους και δεν φεύγουν άπραγοι, ρίχνοντας μια μόνο σφαίρα» λένε χαρακτηριστικά.

Οι Αρχές έστειλαν το κλεμμένο Smart και τα υπολείμματα του πιστολιού στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μήπως τυχόν προκύψει κάτι. Όπως λέγεται, από την κάννη και το κλείστρο που ήταν τα μοναδικά μεταλλικά μέρη του πιστολιού και έμειναν αναλλοίωτα από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν βαλλιστική εξέταση.

Τι δήλωσε ο Κοβάσεβιτς

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά την επίθεση, με ανάρτηση του στο instagram και στην οποία έγραψε:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για μένα και μου έστειλαν την αγάπη τους σχετικά με την απαίσια εμπειρία, που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πρόσωπο που σχετίζεται με συγκρούσεις, δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν. Ήμουν πάντα αθλητής, οικογενειάρχης και αυτά τα δύο είναι που έφτιαξαν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την κατάσταση στα χέρια της αστυνομίας, να κάνει τη δουλειά της. Της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το φρικτό γεγονός. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter