Κλέων Γρηγοριάδης για σκάνδαλο Novartis: Ένα κράτος που λειτουργεί με όρους παρακράτους και τα ΜΜΕ να σιωπούν

Κλέων Γρηγοριάδης για σκάνδαλο Novartis: Ένα κράτος που λειτουργεί με όρους παρακράτους και τα ΜΜΕ να σιωπούν

Τα πυρά του στρέφει εναντίον της γαλάζιας συγκάλυψης της υπόθεσης Novartis με αφορμή την χθεσινή αποκάλυψη του documentonews.gr ο Κλέων Γρηγοριάδης σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα του twitter.

Η χθεσινή αποκάλυψη πως το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου αναφέρονταν σε έγγραφο του FBI και πως βρέθηκε να έχει σβηστεί με μπλάνκο, όπως επίσης και η αποκάλυψη της παραποίησης κατά την μετάφραση του εγγράφου στα ελληνικά εξόργισαν τον βουλευτή, που ανέφερε στο tweet του «Συγκάλυψη, απαλλαγές, διώξεις, «σβησίματα», αλλοιώσεις, παραποιήσεις, μεταφράσεις, «ξηλώματα», μα πάνω από όλα διαφθορά και διαπλοκή που παραπέμπουν ευθέως σε ένα κράτος που λειτουργεί με όρους παρακράτους. #novartisgate #Λοβερδος», υπογραμμίζοντας την καταπάτηση κάθε έννοιας κράτους δικαίου, ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και δημοκρατικών αξιών.

Ενώ σε άλλο του tweet στέκεται στο ζήτημα της διαφθοράς και της συνεχούς κυβερνητικής προσπάθειας για συγκάλυψη των εγκληματικών δράσεων των κρατικών λειτουργών και πολιτικών αξιωματούχων ελέγχοντας τον Τύπο και παραβιάζοντας την αρχή της ανεξαρτησίας της δημοσιογραφίας και της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης . «Όταν η Καθημερινή, τα Νέα, ο ΑΝΤ1, το MEGA, το STAR, το ΣΚΑΙ, ο ALPHA δεν κάνουν σχεδόν καμία αναφορά στην παραποίηση εγγράφου του FBI για την υπόθεση #novartisgate τότε επιβεβαιώνεις πλήρως ότι η θέση 108 στην ελευθερία τύπου και πολύ μας είναι! #Λοβερδος», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 αναφερόμενος στην έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter