Κλέψτε ελεύθερα, δημόσια νοσοκομεία είναι!

Κλέψτε ελεύθερα, δημόσια νοσοκομεία είναι!

Μέσα σε μια εβδομάδα 4 κλοπές πανάκριβων εξοπλισμών από ελληνικά νοσοκομεία. Καλή ευκαιρία για γκρίνια!

Την πρώτη φορά λες ήταν η κακιά η ώρα. Οι επιτήδειοι, οι κακοί κατέστρωσαν το σχέδιο και μπούκαραν μια νυχτιά και σήκωσαν τα μηχανήματα. 

Τη δεύτερη λες: κοίτα τι σύμπτωση! Ζήλεψαν τους άλλους του Αγίου Σάββα και το ξανάκαναν και στο Βόλο! 

Κι έρχεται κι η τρίτη περίπτωση, στη Λαμία και η τέταρτη στη Λάρισα αυτή τη φορά. 

Εντάξει, το λες και αποκέντρωση! Μην νομίζει ότι μόνη η Αθήνα θα καυχιέται που την κλέβουν! 

Τι γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία; Μπορεί ο κάθε μάγκας να γίνεται μπουκαδόρος και να σηκώνει μηχανήματα που είναι απαράιτητα για τον κοσμάκη; 

Δεν νοιάζεται κανείς για την υγεία του κόσμου, που πληρώνει, μόνο πληρώνει και όταν έρχεται η κακιά η ώρα να μπει σε ένα νοσοκομείο πρέπει πάλι να πληρώσει ακόμη και για βασικά ή ακόμη και να φέρει τα σεντόνια από το σπίτι λες και πάει κάμπινγκ;

Ναι μπορεί να σηκώσει πολύ τρολάρισμα η υπόθεση, αλλά όταν μιλάμε για θέματα υγείας πρέπει να έχουμε σεβασμό τόσο στους ασθενείς όσο και στους ανθρώπους που αγωνίζονται να τους κάνουν καλά, να τους κρατήσουν στη ζωή – σε σοβαρές περιπτώσεις – να τους στείλουν σπίτι τους γερούς να μπορούν να πληρώνουν και να συνεχίζεται η ζωή. 

Όμως διάολε! Δεν υπάρχει καμία φύλαξη στα νοσοκομεία; Έχω τύχει σε εφημερία δημόσιου νοσοκομείου και μέχρι σεκιούριτι είχαν για να κρατάνε σε τάξη τον κόσμο και ως κέρβεροι δεν σε άφηναν ούτε για ερώτηση να μπεις στην “χ” αίθουσα! (και μάλλον καλώς την είχαν γιατί ο απελπισμένος ασθενής και οι συγγενείς του μπορούν να δημιουργήσουν μια κάποια …αναστάτωση)

Είναι δυνατόν να μη νοιάζεται κανείς για την περιουσία του νοσοκομείου; Εντάξει δεν είναι σωστή η γενίκευση. Το ξαναλέω: Υπάρχουν εργαζόμενοι, γιατροί και διοικητικοί, που τα δίνουν όλα και βγάζουν ασπροπρόσωπο το σύστημα. Μερικοί. 

Αλλά μετά την πρώτη περίπτωση, μετά τη δεύτερη … δεν σκέφτηκε ένας Διοικητής να πάρει μέτρα.Δεν είπε κανείς: Ρε παιδιά, υπάρχει μια σπείρα, για πάρτε μέτρα! 

Θα μου πεις ζητάς το αυτονόητο σε μια δημόσια υπηρεσία; Είναι σαν να ψάχνεις λογική στο στρατό! 

Κλέψτε λοιπόν ελεύθερα! Τα κορόιδα που πληρώνουν πάντα θα πληρώσουν και τα κωλονοσκόπια που εκλάπησαν!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter