Κληρώνει για πέντε ελληνικές ομάδες στη Νιόν

Κληρώνει για πέντε ελληνικές ομάδες στη Νιόν

Ώρα κληρώσεων των ευρωπαϊκών Κυπέλλων σε λίγη ώρα στη Νιόν της Ελβετίας με τη συμμετοχή των πέντε ελληνικών ομάδων. 

Η διαδικασία θα ξεκινήσει με την κλήρωση του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ (13.00) με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να μπαίνουν στην κληρωτίδα και λίγο αργότερα (15.00), θα γίνει η κλήρωση του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Ατρομήτου και Αστέρα Τρίπολης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: πρώτα στη κλήρωση της ΑΕΚ, στον γ’ προκριματικό. Υποψήφιοι αντίπαλοί της Ενωσης είναι η Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία) και οι νικητές των αγώνων του β’ προκριματικού γύρου:

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Βιντεότον (Ουγγαρία)

Σέλτικ (Σκωτία) – Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) –Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία)

Αστάνα (Καζακστάν) – Μίντιλαντ (Δανία)

Κουκέσι (Αλβανία) – Kαραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)

Αν η ΑΕΚ αποκλειστεί από τον γ’ προκριματικό του Champions League, θα “υποβιβαστεί” στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο δευτεραθλητής ΠΑΟΚ, αν προκριθεί από τον β’ προκριματικό γύρο κόντρα στην Βασιλεία (παίζει αύριο το πρώτο παιχνίδι και τη ρεβάνς την άλλη εβδομάδα) θα κληρωθεί στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με μία εκ των Φενέρμπαχτσε, Σπαρτάκ Μόσχας, Σταντάρ Λιέγης ή Σλάβια Πράγας.

Στις 15.00, παίρνουν σειρά οι τρεις ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ. Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον γ’ προκριματικό της διοργάνωσηςς. Στη κλήρωση θα πάρει μέρος και ο… ΠΑΟΚ, αφού αν αποκλειστεί από την Βασιλεία, θα μάθει τον αντίπαλο που θα έχει στο Γιουρόπα Λιγκ όπυο και θα «υποβιβαστεί». Με λίγα λόγια ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μάθει σήμερα δύο πιθανούς αντιπάλους του!

Ο Ολυμπιακός ξεκινά ως ισχυρός από τον 3ο προκριματικό γύρο και λόγω της υψηλής του βαθμολογίας, θα συνεχίσει να είναι ισχυρός μέχρι τη φάση των ομίλων, όπου και πάλι, αν προκριθεί, θα τοποθετηθεί στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας. Ατρόμητος και Αστέρας, αν περάσουν στον 3ο προκριματικό, θα είναι στους ανίσχυρους. Στον β’ προκριματικό του Europa ο Ατρόμητος παίζει με τη Ντινάμο Μπρεστ και ο Αστέρας με τη Χιμπέρνιαν.

Σε ότι αφορά στους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού, έγιναν γνωστές οι ομάδες που μπορεί να βρει απέναντί του στον 3ο προκριματικό. Εκεί όπου γλιτώνει την Μπασακσεχίρ την πιο ισχυρή ομάδα από το γκρουπ των αδυνάτων. Ετσι θα βρεθεί αντίπαλος με τη -Λουκέρνη (Ελβετία) και τους νικητές από τους αγώνες του β’ προκριματικού:

-Τζουγκάρντεν (Σουηδία) – Μαριούπολη (Ουκρανία)

-ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) – Αντμίρα Βάκερ (Αυστρία)

-Όσιγιεκ (Κροατία) – Ρέιντζερς (Σκωτία)

-Γκόρνικ (Πολωνία) – Τρέντσιν (Σλοβακία).

Στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης

Αν ο Αστέρας Τρίπολης προκριθεί από τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26/7 και 2/8) κόντρα στην Χιμπέρνιαν της Σκωτίας τότε θα βρει αντίπαλο του (στη σημερινή κλήρωση στη Νιόν, 15.00) στον γ’ προκριματικό γύρο την Ραπίντ Βιένης (Αυστρία) και τις νικήτριες των αγώνων του β’ προκριματικού:

-Σεβίλη (Ισπανία)- Ουίπεστ (Ουγγαρία)

-Μόλντε (Νορβγηγία) – Λάτσι (Αλβανία)

-Καιράτ Αλμάτι (Καζακστάν) – Αλκμααρ (Ολλανδία)

-Ρούνταρ (Σλοβενία) – FCSB (Ρουμανία)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter