Κληρώνει στη Νιόν για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ

Κληρώνει στη Νιόν για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ

Ξεκινούν σε λίγη ώρα στη Νιόν της Ελβετίας, οι κληρώσεις για την προημιτελική αλλά και ημιτελική φάση των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Στις 13.00 (Cosmote TV) είναι προγραμματισμένες οι δύο κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και μια ώρα μετά (14.00) οι κληρώσεις του Γιουρόπα λιγκ

Στις δύο κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ μετέχουν τέσσερις αγγλικές ομάδες (Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ), μια από την Ισπανία (Μπαρτσελόνα), μια από την Ιταλία (Γιουβέντους), μια από την Ολλανδία (Άγιαξ) και μια από την Πορτογαλία (Πόρτο).

Στις αντίστοιχες κληρώσεις του Γιουρόπα Λιγκ μετέχουν δύο ισπανικές ομάδες (Βαλένθια, Βιγιαρεάλ), δύο αγγλικές (Τσέλσι, Αρσεναλ), καθώς και οι Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία).

Χαρακτηριστικό όλων των κληρώσεων είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός και όλες οι ομάδες μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους. Δηλαδή δεν αποκλείονται οι «εμφύλιοι».

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν 9-10 Απριλίου και οι ρεβάνς μια εβδομάδα μετά, στις 16-17/4. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, ενώ οι ρεβάνς στις 7 και 8 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 1η Ιουνίου, στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν 11 Απριλίου και οι ρεβάνς μια εβδομάδα μετά, στις 18/4. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν στις 2 Μαΐου και οι ρεβάνς στις 9 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter