Κλήρωση Europa League: Με Σεβίλλη ή Ρόμα ο Ολυμπιακός, αν περάσει το εμπόδιο της Γουλβς

Κλήρωση Europa League: Με Σεβίλλη ή Ρόμα ο Ολυμπιακός, αν περάσει το εμπόδιο της Γουλβς

Ο νικητής του ζευγαριού Ρόμα – Σεβίλλης θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του Europa League, αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν σε βάρος της Γουλβς στην φάση των «16», την Τετάρτη 5 Αυγούστου στο «Μολινό» (πρώτο ματς 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης»).

 Αν οι Πειραιώτες περάσουν στον ημιτελικό, εκεί θα βρουν απέναντι τους τον νικητή που θα προκύψει από τα ζευγάρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ – Κοπεγχάγη ή Μπασακσεχίρ.

Στη σημερινή (10/7) κλήρωση στη Νιόν, οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης η οποία από την επόμενη φάση θα διεξαχθεί υπό μορφή final-8, δηλαδή με μονά ματς μέχρι τον τελικό σε γερμανικό έδαφος. Τη διοργάνωση θα φιλοξενήσουν τέσσερις πόλεις οι Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκέλσενκιρχεν. Το διήμερο 10-11/8 θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 16-17/8 οι ημιτελικοί και στις 21/8 ο τελικός στη Κολωνία.

Συνοπτικά τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

1.Σαχτάρ ή Βόλφσμπουργκ – Βασιλεία ή Άιντραχτ

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ – Κοπεγχάγη ή Μπασακσεχίρ

3. Ίντερ ή Χετάφε – Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς

4. Γουλβς ή Ολυμπιακός – Ρόμα ή Σεβίλλη

Στην ημιτελική φάση θα παίξουν: Νικητής 4 – Νικητής 2 και Νικητής 3 – Νικητής 1

Σε ο,τι έχει να κάνει με την φάση των «16» και πέρα από το ζευγάρι Γουλβς – Ολυμπιακού ακόμα πέντε έδωσαν πρώτο αγώνα, ενώ η πρόκριση στο Ίντερ – Χετάφε και στο Σεβίλλη – Ρόμα θα κριθεί σε μονό ματς το οποίο θα γίνει στη Γερμανία. Τόσο οι δεύτεροι αγώνες στα ζευγάρια που έχουν δώσει πρώτο παιχνίδι, όσο και οι μοναδικές αναμετρήσεις στα άλλα δύο θα γίνουν το διάστημα 5-6 Αυγούστου.

Τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς: Ολυμπιακός – Γουλβς 1-1, Μπασακσεχίρ – Κοπεγχάγη 1-0, Ρέιντζερς – Λεβερκούζεν 1-3, Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ 1-2, Άιντραχτ – Βασιλεία 0-3, ΛΑΣΚ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter