Κλήση Λαφαζάνη σε απολογία -εν μέσω πανδημίας- για τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών

Κλήση Λαφαζάνη σε απολογία -εν μέσω πανδημίας- για τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως εν μέσω πανδημίας, με τα δικαστήρια και τους δικηγόρους εκτός λειτουργίας, συντάχθηκε εις βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη νέο κατηγορητήριο για τη συμμετοχή του σε κινητοποίησεις κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Το «Τμήμα για την Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» κάλεσε (για το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης) τον Παναγιώτη Λαφαζάνη σε απολογία για τη συμμετοχή του σε κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η οποία διεξήχθη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών την 29η Νοέμβρη του 2017. 

Στον Παναγιώτη Λαφαζάνη αποδίδονται κατηγορίες που αφορούν τη διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού, τη διατάραξη κοινής ειρήνης και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η εν λόγω εξέλιξη προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς η κλήση του Παναγιώτη Λαφαζάνη για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών, έγινε σε μία περίοδο όπου τα δικαστήρια είναι κλειστά, οι δικηγόροι δεν εργάζονται και οι περισσότερες υπηρεσίες είτε δεν λειτουργούν, είτε υπολειτουργούν. Δεδομένα που δεν δείχνουν να… επηρεάζουν το τμήμα για την «Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter