Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις καμένες Μυκήνες: «Αυτός ο αρχαιολογικός χώρος παραδόθηκε ανυπεράσπιστος στις φλόγες» (Photos – Video)

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις καμένες Μυκήνες: «Αυτός ο αρχαιολογικός χώρος παραδόθηκε ανυπεράσπιστος στις φλόγες» (Photos – Video)

Γκιόλιας, Ραγκούσης και Σκουρολιάκος στην πληγείσα περιοχή.

Στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών έφτασε σήμερα Δευτέρα, στις 2 το μεσημέρι αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική
Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Ραγκούση και τον τομεάρχη Πολιτισμού Πάνο Σκουρολιάκο.

Όπως δήλωσε ο κ. Ραγκούσης «τις τελευταίες ώρες αυτός ο αρχαιολογικός χώρος παγκόσμιας κληρονομιάς παραδόθηκε ανυπεράσπιστος στις φλόγες». 

«Ιδιαίτερα θλιβερό το περιστατικό και αποτροπιαστικό το θέμα για έναν χώρο αρχαιολογικό με τέτοια βαρύτητα με τόσο μεγάλη σπουδαιότητα για την περιοχή, για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο. Οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεπικουρούμενες και από τη συνδρομή του δήμου έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, τα ερωτήματα όμως που πλανώνται και παραμένουν. Πόσο υπήρχε άμεση ανταπόκριση; Πόσο υπήρχε επάρκεια εκ μέρους της εφορίας για να καλύψει τέτοια περιστατικά; Βλέπουμε και μόνοι μας ότι μιλάμε για μια περιοχή που μορφολογικά λειτουργεί σαν φυσούνα, είναι σε τέτοιο ύψωμα και δεδομένων των ισχυρών ανέμων πρέπει να είναι φυλαγμένη», σημείωσε με τη σειρά του ο Γιάννης Γκιόλας.







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter