Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για το νέο γήπεδο της Ίντερ και της Μίλαν στο Μιλάνο

Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι διαμαρτυρίες πολιτών στην περιοχή του Σαν Σίρο στο Μιλάνο εναντίον των εκπροσώπων της Ίντερ και της Μίλαν, που θέλουν να κατασκευάσουν ένα νέο γήπεδο, αφού κατεδαφίσουν την τωρινή έδρα τους το «Μεάτσα», που θεωρείται παλαιό και αδύνατο να ανακαινιστεί για τις τρέχουσες ανάγκες.

«Όχι γήπεδο 30 μέτρα από τα σπίτια», έγραφε μία από τις αφίσες των κατοίκων, που ανησυχούν κυρίως, επειδή το νέο γήπεδο προβλέπεται να φθάνει λίγα μέτρα από τα σπίτια της Via Tesio. Οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως θα αλλάξει το φως της περιοχής, θα προκληθούν τεράστιες αλλαγές στην κυκλοφορία, θα υπάρξει μεγάλη ηχορύπανση και δονήσεις που θα γίνονται αισθητές στα σπίτια λόγω της μικρής απόστασης του νέου γηπέδου από αυτά. Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες οι αντιδράσεις θα κλιμακωθούν με πορείες διαμαρτυρίας, παραστάσεις σε εμπλεκόμενους φορείς και άλλες πιο οργανωμένες ενέργειες  

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.