Κλινική Ταξιάρχαι και Δήμος Περιστερίου…

Κλινική Ταξιάρχαι και Δήμος Περιστερίου…

Ο Doctor ρωτά αν η κλινική Ταξιάρχαι, όπου έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19 οκτώ ασθενείς και βρέθηκαν θετικά στον ιό 37 ακόμη άτομα (γιατροί και νοσηλευόμενοι), έχει σύμβαση (για τους υπαλλήλους) από το 2017 με τον Δήμο Περιστερίου και αν αντιδήμαρχος έχει έμμισθη σχέση και μετοχές της «αμαρτωλής» κλινικής.

Επίσης ρωτά αν ο διευθυντής της κλινικής (λείπει τέσσερις μήνες τώρα) έχει συγγενική σχέση με νομικό σύμβουλο του δήμου και του δημάρχου προσωπικά. Το θέμα δεν είναι καθόλου αθώο, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι Τσιόδρας και Χαρδαλιάς αρχικά ανέβασαν πολύ τους τόνους για την κλινική αλλά μετά το θέμα σαν να ξεχάστηκε ξαφνικά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα.

Χαμός με την τηλεκπαίδευση

Ο Doctor μαθαίνει ότι η κ. Κεραμέως έχει πολλές σκοτούρες τελευταίως. Οχι με τη Σοφία Ζαχαράκη (αυτή την «έφαγε», να ’ταν κι άλλη) αλλά με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Κι αυτό γιατί την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια των τηλεμαθημάτων καθηγήτρια φωτογραφήθηκε εν αγνοία της και η φωτογραφία της κοινοποιήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Επίσης άγνωστοι επιχείρησαν με ψευδώνυμα να μπουν σε μάθημα και πλαστογραφήθηκαν ονόματα δύο μαθητών για να γίνουν δεκτοί στην τάξη. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος προχώρησαν σε άσεμνες εκφράσεις κατά καθηγητριών, εκθέτοντας εκπαιδευτικούς και μαθητές. Μάλιστα μαθαίνω ότι οι γονείς των δύο μαθητών έχουν ήδη κινήσει τη νομική διαδικασία.

Ξορκίζουν τις εκλογές αλλά…

Μπορεί σχεδόν κάθε μέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας να ισχυρίζεται ότι δεν θα γίνουν εκλογές, αλλά οι ομοτράπεζοί του στο οβάλ γραφείο του Μαξίμου Γεραπετρίτης και Θεοδωρικάκος συμμετείχαν (με το αζημίωτο) σε έρευνα για να δουν σε ποιες εκλογικές περιφέρειες να βάλουν υποψηφιότητα. Την έρευνα την έκανε η Pulse στις περιφέρειες του λεκανοπεδίου και της Αττικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter