Κλήθηκε σε απολογία ο Τζαβέλλας, κινδυνεύει με τιμωρία

Κλήθηκε σε απολογία ο Τζαβέλλας, κινδυνεύει με τιμωρία

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Γιώργο Τζαβέλλα για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Άρη. Ο διεθνής στόπερ κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και δύο αγωνιστικών. Υπενθυμίζουμε ότι στο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΚ ο Τζαβέλλας απηύθυνε ακραίους χαρακτηρισμούς προς την κερκίδα των οπαδών του Άρη.

Η απολογία του 34χρονου αμυντικού της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/2 στις 10:00. Στην περίπτωση που του επιβληθεί ποινή μιας αγωνιστικής ο ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής (13/2) με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η απόφαση αναμένεται να βγει αυθημερόν μετά από την απολογία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κλήση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter