Κλοπ για Ουκρανία: «Είναι ο πόλεμος ενός πολύ κακού ανθρώπου»

Κλοπ για Ουκρανία: «Είναι ο πόλεμος ενός πολύ κακού ανθρώπου»

Η Λίβερπουλ πάρα το κλίμα ενθουσιασμού και χαράς που επικρατεί λόγω της κατάκτησης του Λιγκ Kαπ Αγγλίας,δεν ξέχασε τον πόλεμο της Ουκρανίας και το δράμα των ανθρώπων που τον ζουν.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ μετά τον τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι 11-10 επικρατώντας της Τσέλσι, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στα media για να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της ρωσικής εισβολής.

«Είμαι 54 ετών, σχεδόν 55 και δεν καταλαβαίνω πώς ένας ενήλικος άνδρας μπορεί να βάλει ολόκληρο τον κόσμο σε μία τέτοια κατάσταση. Ξέρω τόσους πολλούς Ουκρανούς. Είναι ο πόλεμος ενός πραγματικά κακού ανθρώπου.

Θα πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη. Όπως συμβαίνει πάντα στις σκοτεινές εποχές χρειάζεσαι κάποιες στιγμές για να σκεφτείς κάτι άλλο και είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να προσφέρουμε κάτι τέτοιο απόψε στον κόσμο μας», τόνισε με δηλώσεις του ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, για να προσθέσει:

«Είναι μία κατάσταση που δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς. Φαίνεται πως δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε (σ.σ. Πούτιν) αλλά τουλάχιστον μπορούμε να του προκαλέσουμε περισσότερα προβλήματα απ ότι θα περίμενε ενδεχομένως για να βοηθήσουμε με αυτό τον τρόπο την Ουκρανία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter