ΚΝΕ: Παιδικό αντιπολεμικό Φεστιβάλ στις 17 Ιουνίου στο Σκοπευτήριο Καισαριανής

ΚΝΕ: Παιδικό αντιπολεμικό Φεστιβάλ στις 17 Ιουνίου στο Σκοπευτήριο Καισαριανής

«Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα διαφορετικό Φεστιβάλ! Την Παρασκευή 17 Ιουνίου το «Κόκκινο Αερόστατο», το περιοδικό για παιδιά που επιμελείται η Διατμηματική Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας, ετοιμάζει μια φαντασμαγορική γιορτή για παιδιά και γονείς, με ελεύθερη είσοδο. Με γέλια, παιχνίδια και μουσικές στέλνουμε μήνυμα για την ειρήνη που θέλουμε και τον κόσμο που διεκδικούμε» αναφέρει η ΚΝΕ και προσθέτει:

«Στο πάρκο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, από τις 7μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., υποδεχόμαστε μικρούς και μεγάλους, με ένα πλούσιο πρόγραμμα: Δράσεις και ομαδικά παιχνίδια, κίνηση και θέαμα, χαλάρωση και ψυχαγωγία και για το τέλος μια μεγάλη συναυλία.

Έμπειροι παιδαγωγοί, γυμναστές και εμψυχωτές θα υποδέχονται τους επισκέπτες σε πολλές παράλληλες δραστηριότητες: Ακροβατικά σκαρφαλώματα και aerial yoga, παιχνίδι πίστας, zumba challenge, εργαστήρι κρουστών, bubble show, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ, επιδαπέδιο παιχνίδι “Ο χαρτογράφος”, baby’s corner, messy play με πηλό, face painting, συλλογική ζωγραφιά κ.ά.

Στις 19:30 στη σκηνή θα ανέβει ο Dj Rico και στις 20:45 ξεκινά η συναυλία με παιδικά και αντιπολεμικά τραγούδια από τους: Αλέξανδρο Δάικο, Αλέξανδρο Κτιστάκη, Ράνια Μπαλή, Μιρέλα Πάχου και Θανάση Χουλιαρά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter