Κοβάτσεβιτς: «Πότε ήταν εύκολα για εμάς στη Σερβία; Ας θυμηθούμε τον πόλεμο»

Κοβάτσεβιτς: «Πότε ήταν εύκολα για εμάς στη Σερβία; Ας θυμηθούμε τον πόλεμο»

«Μιλάμε για συναγερμό και όχι απλά για μια σοβαρή κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολα για όλους, αλλά ρωτώ: Πότε ήταν εύκολα για εμάς στη Σερβία; Ας θυμηθούμε τι περάσαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τον πόλεμο, τις βόμβες»

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, που μένει μόνιμα στην Ελλάδα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sport.blic.rs» της πατρίδας του, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, την Σερβία και αλλού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και είπε μεταξύ άλλων:

Για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Πειθαρχία και σεβασμός, αυτό είναι το κλειδί και θα ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη. Μια μέρα είχε 25 βαθμούς Κελσίου και πολλοί άνθρωποι έτρεχαν στις παραλίες και στις καφετέριες. Το ίδιο απόγευμα πάρθηκε η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας. Νομίζω ότι πήραν τη σωστή απόφαση στην Ελλάδα».

Για τα αυστηρά μέτρα και στη Σερβία: «Δέχομαι με ικανοποίηση τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Δεν είναι απλά μια σοβαρή κατάσταση, μιλάμε για συναγερμό. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολα για όλους, αλλά ρωτώ: Πότε ήταν εύκολα για εμάς στη Σερβία; Ας θυμηθούμε τι περάσαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τον πόλεμο, τις βόμβες. Η ψυχή μου πονάει. Θα νικήσουμε όμως, είμαι σίγουρος. Είμαστε δυνατοί. Χρειαζόμαστε απλά περισσότερη πειθαρχία».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν ελλείψει αθλητικών δραστηριοτήτων: «Δεν υπάρχει δίλημμα γι’ αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Υπάρχει και κάτι πολύ όμορφο, ότι είσαι όλη την ώρα με την οικογένεια. Μιλάμε για τα πάντα, λέμε αστεία, θυμόμαστε παλιές όμορφες μέρες».

Για το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα: «Είναι σαφές όμως πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο αν ξεκινήσεις πάλι μετά από 1-2 μήνες απραξίας. Είναι απίθανο. Ό,τι γίνει, θα αποφασιστεί από την UEFA και τις ομοσπονδίες. Ποιος ξέρει, ίσως να ήταν καλύτερα να ξεκινήσουν όλα από την αρχή, ώστε να γίνουν ανθρώπινα οι προετοιμασίες».

Για την περιπέτεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Μίλησα μαζί του, είναι μια χαρά, πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ. Είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασε, ήταν πολύ καλά νέα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter