Κοινές πρακτικές

Κοινές πρακτικές

Περίεργες συμπτώσεις ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα οι βουλευτές της ΝΔ έλαβαν στο WhatsApp μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου: «Παρακαλείστε να δηλώσετε τον τηλεοπτικό σταθμό και την εκπομπή που έχετε κληθεί να συμμετάσχετε ώστε να σας δοθεί ενημερωτικό σημείωμα».

Λίγες μέρες νωρίτερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν email στο οποίο τους ανακοινωνόταν ότι πρέπει «να ενημερώνετε έγκαιρα για τις εμφανίσεις σας στους τηλεοπτικούς σταθμούς ώστε να λαμβάνετε εγκαίρως έκτακτη τεκμηρίωση ή ενημέρωση εκ μέρους μας καθώς και να οργανώνουμε κατά το δυνατόν καλύτερα την παρουσία μας». Επίσης τους υπενθύμιζε ότι ισχύει «η κομματική απόφαση για δύο εμφανίσεις ανά εβδομάδα σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας». Σφίγγουν τα γάλατα…

Την περασμένη εβδομάδα – όταν ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση του τρόπου κατάθεσης των προστατευόμενων μαρτύρων στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής– γνωστός πολιτικός εθεάθη να φεύγει από το γραφείο του στη Δημοκρίτου και να περνά στο απέναντι πεζοδρόμιο. Εισήλθε χωρίς να κοιτάξει γύρω του εις τον αριθμό 6 της Δημοκρίτου, όπου και παρέμεινε επί ώρες.

Οι κακές γλώσσες λένε στον Doctor ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός πολιτικός έφυγε από το γραφείο του για να μεταβεί στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το γραφείο συγγενή του που έχει υπουργική ιδιότητα. Ισως να ήθελε να μιλήσει με ασφάλεια ο άνθρωπος!

Πάλι δεν υπολόγισαν σωστά

Είναι πάντως να μη σε θέλει. Τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε στο Μαξίμου τους διευθυντές των καναλιών και τους ζήτησε να μη «σηκώνουν ψηλά» στα κεντρικά δελτία ειδήσεων το θέμα του κορονοϊού και να είναι όσο το δυνατόν πιο καθησυχαστικοί. Η «παραγγελιά» επρόκειτο να εισακουστεί, αλλά ο Κυρ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν κοντόφθαλμοι. Δεν είχαν υπολογίσει τι θα γινόταν στα νησιά άμα τη αφίξει των ΜΑΤ, τα οποία γνώριζαν ότι θα πήγαιναν απέναντι στους ακρίτες. Οι εικόνες των συγκρούσεων ήταν τόσο αντικυβερνητικές που οι καναλάρχες αποφάσισαν να παίξουν πρώτο θέμα τον κορονοϊό!

«Κοψίματα» Θεοδωρικάκου

Ολοι στο δημόσιο μπορούν να ενταχθούν στην κινητικότητα, εκτός από 32 υπαλλήλους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών! Οι 32 κατέθεσαν αίτηση, αλλά απορρίφθηκε (για όλους…) με πρόσχημα ότι δεν έχουν κλείσει δύο χρόνια από τη μετάταξή τους. Οι εργαζόμενοι λένε ότι δεν μετατάχθηκαν ποτέ, αλλά μεταφέρθηκαν στη συγκεκριμένη Διεύθυνση Ιθαγένειας. Κατέθεσαν αίτηση θεραπείας, αλλά δεν τους απαντά κανείς και θα περάσει η προθεσμία των 30 ημερών για απάντηση, οπότε η θεραπεία θεωρείται ότι έχει απορριφθεί. Πήγαν για στήριξη στο συνδικαλιστικό τους όργανο, αλλά οι υπάλληλοι των διευθύνσεων ιθαγένειας δεν έγιναν δεκτοί ούτε από τον σύλλογο των εργαζομένων του υπουργείου Εσωτερικών.

Αδικο έχουν που βλέπουν δάχτυλο Θεοδωρικάκου πίσω από τη μεταχείριση που βιώνουν;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter