Κοινή δήλωση για δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ: Μετά την κατακραυγή η Ελλάδα «προσυπογράφει» μέσω… Twitter

Κοινή δήλωση για δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ: Μετά την κατακραυγή η Ελλάδα «προσυπογράφει» μέσω… Twitter

Κατόπιν εορτής, μετά την κατακραυγή, η ελληνική πλευρά αποφάσισε να αλλάξει… τροπάριο και να αποτανθεί, με σχετική καθυστέρηση, πως δεν συμφωνεί με τον νόμο του ακροδεξιού Όρμπαν «που στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας».

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης θυσιάζει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για να στηρίξει τον ακροδεξιό Ορμπάν

Παρά το γεγονός πως η Ελλάδα δεν συνυπέγραψε τη χθεσινή κοινή δήλωση που το έκαναν μόλις 13 χώρες μετά από πρωτοβουλία του Βελγίου. Οι χώρες αυτές ήταν: Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Σουηδία, Λιθουανία, Λετονία, Ιρλανδία και Ισπανία.

Ο χάρτης όσων υπέγραψαν χθες

Ωστόσο, η ελληνική πλευρά, που χθες έκλεισε το μάτι στον ακροδεξιό ηγέτη της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, αποφάσισε σήμερα, να συνταχθεί με την πολιτισμένη Ευρώπη.

Εκ των υστέρων… τιτίβισμα

Μετά την κατακραυγή, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, τοποθετήθηκε με «τιτιβίσματα» που γράφουν το εξής:

«Η Ελλάδα μετά τις ανεπαρκείς εξηγήσεις της Ουγγαρίας στο χθεσινό συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων συνυπογράφει την κοινή δήλωση των χωρών που ζητούν δράση της Ε. επιτροπής για τον νόμο που στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Η ξεκάθαρη θέση που πήραμε στο χθεσινό συμβούλιο σήμερα αποτυπώνεται και στην συνυπογραφή της σχετικής κοινής δήλωσης».

Τι «χθες», τι «σήμερα»… Τι είναι μία ημέρα μπροστά στην αιωνιότητα…(;)

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter