Κοινωνικό περίσσευμα βλακείας, ξενοφοβίας και ρατσισμού

Κοινωνικό περίσσευμα βλακείας, ξενοφοβίας και ρατσισμού

Η ξενοφοβία και ο ιδιότυπος ρατσισμός, κυκλοφορεί εκτάκτως και με τον μανδύα του κοινωνικού μερίσματος. Κλαυθμός και οδυρμός για την κατάντια της χώρας. Κλαυθμός και οδυρμός για τους ξένους που μας παίρνουν από το υστέρημά μας.

Η είδηση ότι ανάμεσα στους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, ήταν κάπου 100.000 ξένοι, προκάλεσε κρεσέντο ξενοφοβικών και ρατσιστικών σχολίων με αιχμή όχι, βεβαίως, τους «φίλους και σύμμαχους» ευρωπαίους – Γερμανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Βρετανούς – αλλά τους Ινδούς, τους Αιγυπτίους, τους Αλβανούς και του Βούλγαρους.

Προκάλεσε κρεσέντο βλακείας με ποταπά επιχειρήματα. Για παράδειγμα, δίνουν μέρισμα σε εκείνους που δεν θα το «καταναλώσουν» στην Ελλάδα αλλά θα το στείλουν στους δικούς τους στην Ινδία και την Αίγυπτο… Δίνουν μέρισμα σε εκείνους που δηλώνουν ελάχιστα στην εφορία γιατί δουλεύουν με μαύρα…

Στη μίζερη χώρα, οι βέροι ελληναράδες, δεν αντέχουν στην ιδέα, ότι ένας Αλβανός ή ένας Ινδός που εργάζεται νόμιμα στην Ελλάδα, που φορολογείται και πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές, μπορεί να ωφεληθεί από ένα έκτακτο βοήθημα όπως είναι το κοινωνικό μέρισμα. Δεν αντέχουν το γεγονός ότι ένας ξένος που φορολογείται και πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές μπορεί να λαμβάνει επιδόματα και να χρησιμοποιεί τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα μέσα μαζικής μεταφοράς ισότιμα με τον ελληναρά της διπλανής πόρτας.

Στη μίζερη χώρα, είναι απαράδεκτο να δίνεται βοήθημα σε έναν «σκούρο» και αλλόθρησκο και μάλιστα ένα βοήθημα που προέκυψε, όπως λένε, από την αφαίμαξη της αρίας ελληνικής μεσαίας τάξης.

Και μην πείτε ότι είναι λίγοι εκείνοι που έβγαλαν στη φόρα χριστουγεννιάτικα τον χειρότερο εαυτό τους. Δυστυχώς, είναι πολλοί.

Μυστικά & Documento

22/05/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter