Κοίτα ποιος μιλάει για δικομανία… η Νέα Δημοκρατία! Η απάντηση του Documento

Κοίτα ποιος μιλάει για δικομανία… η Νέα Δημοκρατία! Η απάντηση του  Documento

Πάτο έπιασε για μια ακόμα φορά η Νέα Δημοκρατία που αντέδρασε με παραληρηματικό τρόπο στην κατάθεση αγωγής κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, από τον εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φαίνεται ότι θεωρεί πως έχει το αποκλειστικό δικαίωμα στην προσφυγή στη δικαιοσύνη και παθαίνει delirium tremens όταν στελέχη της καλούνται να λογοδοτήσουν για ύβρεις και συκοφαντίες.

Έτσι, το κόμμα που έχει αναγάγει σε κεντρική του στρατηγική την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών κατά του Documento εδώ και δυο χρόνια, αγωγές και δια χειρός της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας, μας κουνάει το δάκτυλο και κάνει λόγο για «δικομανή Κλουζώ», «παπαγαλάκι του Τσίπρα» και «πακτωλό των χρημάτων από κρατικές διαφημίσεις».

Να τους ξεκαθαρίσουμε για μια ακόμα φορά ότι ο Κώστας Βαξεβάνης δεν καταθέσει μηνύσεις και αγωγές για πολιτικές κρίσεις και θέσεις αλλά για ύβρεις και συκοφαντίες.

Και σε ότι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter