Κοίτα ποιος μιλάει για ΕΝΦΙΑ με τα 120+ ακίνητα! (Video)

Κοίτα ποιος μιλάει για ΕΝΦΙΑ με τα 120+ ακίνητα! (Video)

Μπορεί μερικοί να εξεπλάγησαν με τα 120+ ακίνητα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, γόνου της γνωστής πολιτικής οικογενείας και νυν αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών αλλά ίσως λίγοι θυμούνται τι έλεγε πριν από τέσσερα χρόνια για τον ΕΝΦΙΑ.

Ήταν τότε (Ιανουάριος 2015), στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με το Γιώργου Παπαδάκη που ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τα 121 ακίνητα (μικρές ή μεγαλύτερες συμμετοχές) έλεγε πως όποιος δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ να πουλήσει…

Και βέβαια με 120+ σπίτια όλο και κάποιο θα σου μένει να πουλήσεις…

Στην αναφορά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (με τη γνωστή κωλοτούμπα για τη Συμφωνία των Πρεσπών) όλοι πετάχτηκαν από τις θέσεις τους με τον Γιώργο Παπαδάκη να του λέει πως αυτό σημαίνει  υπερσυγκέντρωση του πλούτου σ’ αυτούς που έχουν χρήματα!

Για την ιστορία πάντως ο κ. Βαρβιτσιώτης το 2015 παρουσιάζει και εισόδημα 53 χιλιάδων ευρώ ως αποζημίωση λόγω τρομοκρατικής επίθεσης στο πολιτικό του γραφείο. 

Και ακολουθεί το pdf με τα ακίνητα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/09/27/5d8dd9b3825e63202665cac2.pdf

Το σχόλιο του Μιλτιάδη βαρβιτσιώτη: 

«Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις τα “125 ακίνητα” που αναγράφονται στο Πόθεν Έσχες μου δεν είναι ουσιαστικά 125 ακίνητα, αλλά ως επί το πλείστον εγγραφές σε 1 ακίνητο με παλιούς χώρους – αποθήκες» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 

Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6», ο κ. Βαρβιτσιώτης εξήγησε: «είναι 115 εγγραφές δηλαδή, σε 1 ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας, το πατρικό του πατέρα μου, το οποίο έχει γίνει κτίριο γραφείων, στο οποίο κάθε δωμάτιο φαίνεται σαν μία εγγραφή. Οπότε έχω σε αυτό το 3% ως κυριότητα και το 11% ως ψιλή κυριότητα σε κάθε μικρό γραφειάκι. Δεν έχω βίλες, ακίνητα κ.λπ. Δεν θα ντρεπόμουν καθόλου αν τα είχα. Αλλά δεν έχω»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter