«Κόκκινη κάρτα» από τον Πολάκη στον απολυμένο υπάλληλο που παριστάνει τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Κόκκινη κάρτα» από τον Πολάκη στον απολυμένο υπάλληλο που παριστάνει τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Μολονότι απολυμένος από το ΚΕΕΛΠΝΟ λόγω των διώξεων –και κακουργηματικού χαρακτήρα- που έχουν ασκηθεί εναντίον του από την Εισαγγελία, συνεχίζει, άγνωστο πώς, να «παριστάνει» τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Κέντρου και να «εκφοβίζει τους υπόλοιπους υπαλλήλους».

Ο λόγος για τον Σταμάτη Πουλή, που μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις του Documento αναφορικά με την κρύπτη με τα χαμένα αρχεία που βρέθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, φέρεται να εκφράζει μια έντονη ανησυχία που τον οδηγεί ακόμα και στην παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας του κέντρου. Αυτή η συμπεριφορά του πρώην εργαζομένου του ΚΕΕΛΠΝΟ, οδήγησε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη να του απαγορεύσει από χθες, 7 Νοεμβρίου 2018 την είσοδό του στο κτίριο του Κέντρου.

Σύμφωνα με έγγραφο που ανήρτησε και ο ίδιος ο Σταμάτης Πουλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και φέρει χθεσινή ημερομηνία, ο αναπληρωτής υπουργός, αναφέρει ότι έφτασε σε αυτή την απόφαση λόγω πληθώρας καταγγελιών που είχαν φτάσει στο υπουργείο και αφορούσαν τη συμπεριφορά του εν λόγω πρώην εργαζόμενου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα ο Στ. Πουλής «περιφέρεται εντός του κτιρίου επικαλούμενος την ιδιότητα του προέδρου του σωματείου του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε μέρες και χρόνο άσχετες με τις εργασίες του σωματείου, και εκφοβίζει τους υπόλοιπους υπαλλήλους του οργανισμού παρεμποδίζοντας την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του οργανισμού».

Αυτή η ανησυχία του Στ. Πουλή που τον «έφερε» αν και απολυμένο εντός του κτιρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, ήταν που οδήγησε στην απαγόρευση της εισόδου του εντός του κτιρίου της κεντρικής υπηρεσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μια απόφαση που φαίνεται πως συνδέεται με τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Documento σχετικά με την καμουφλαρισμένη κρύπτη που ανακάλυψαν οι επιθεωρητές δημοσίας διοίκησης στο δεύτερο υπόγειο του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι με τα αρχεία του κέντρου, αν αναλογιστούμε ότι η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού ισχύει «μέχρι την ολοκλήρωση των επιτόπιων ελέγχων των εγγράφων που ανευρέθηκαν προσφάτως στις αποθήκες του οργανισμού από το μικτό κλιμάκιο των επιθεωρητών».

Ο Στ. Πουλής βέβαια που ανήρτησε το σχετικό έγγραφο παρουσιάζει μια διαφορετική πραγματικότητα κατηγορώντας τον Π. Πολάκη ότι «με φασιστικές μεθόδους και ψεύδη παρεμποδίζει τη συνεδρίαση του Σωματείου Εργαζομένων, απαγορεύοντας την είσοδό μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Παραβιάζει νόμο και Σύνταγμα γιατί του χαλάσαμε το στήσιμο με τη δήθεν κρύπτη». Τώρα το πως παρεμποδίζεται η συνεδρίαση του Σωματείου Εργαζομένων επειδή δεν επιτρέπεται η είσοδος σε έναν απολυμένο υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ που παρουσιάζεται ακόμα ως πρόεδρος του σωματείου και κυριότερα που στηρίζει ο Στ. Πουλής τη θεωρία του για το «στήσιμο με την δήθεν κρύπτη» είναι μια άλλη ιστορία…

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter