Κόλαφος Αρζόγλου κατά Κιμούλη: «Σα να έπεσε η χούντα» αισθάνθηκε στο τέλος συνεργασίας τους

Κόλαφος Αρζόγλου κατά Κιμούλη: «Σα να έπεσε η χούντα» αισθάνθηκε στο τέλος συνεργασίας τους

Συνεχίζονται οι καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, καθώς μετά τις Ρουμελιώτη, Ξυλά και Γερονικολού, σε βαριές δηλώσεις κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη προέβη και ο καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου.

Ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, αναφερόμενους στον Γ. Κιμούλη έκανε λόγο για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο  Κώστας Αρζόγλου περιέγραψε με μελανά χρώματα τη συνεργασία τους για την οποία είχε δηλώσει όταν ολοκληρώθηκε, στην τότε σύζυγό του Ελενα Ακρίτα πώς αισθάνθηκε “σαν να έπεσε η χούντα”!

Η οδυνηρή εμπειρία μιας παράστασης

Ο ίδιος μιλώντας για τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ζητείται τενόρος» την οποία σκηνοθετούσε, λέει χαρακτηριστικά: «Νιώθω αμήχανα, να μιλάω για τέτοια πράγματα τα οποία είναι θλιβερά. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Επί μια σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα. Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση “Ζητείται τενόρος” και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή. Άλλαζε το κείμενο συνέχεια, κάθε ατακούλα. Έβαζε παρένθεση διάφορα πράγματα να μην τα χαρακτηρίσω… Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο -που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα (σ.σ. Ακρίτα) – το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε ο Κ. Αρζόγλου. 

Αγκωνιά στην υπόκλιση

«Στην υπόκλιση της πρεμιέρας και ενώ κάτω ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες πήγε πιο μπροστά και υποκλίθηκε μόνος του ενώ ήταν μια ομαδική δουλειά, και όταν υποκλίθηκα εγώ έφαγα αγκωνιά. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυΐα από την ευφυΐα της ζωής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter