«Κόλαφος» Παπανικολάου: Τα επίσημα έγγραφα που διαψεύδουν το υπ. Υγείας ότι «συνεχίζονται οι εμβολιασμοί»

«Κόλαφος» Παπανικολάου: Τα επίσημα έγγραφα που διαψεύδουν το υπ. Υγείας ότι «συνεχίζονται οι εμβολιασμοί»

Την καταγγελία ότι δεν πρόκειται να γίνουν εμβολιασμοί εκατοντάδων υγειονομικών στο «Γεννηματά» αλλά και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας όπως σε Βόλο, Χαλκίδα, Μεσολόγγι κ.α. αποδεικνύει δημοσιοποιώντας επίσημα έγγραφα ο γιατρός και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου.

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, ο κ. Παπανικολάου διαψεύδει παταγωδώς τους ισχυρισμούς του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους ότι «οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, στα εννέα νοσοκομεία της χώρας» και ότι, «δεν υφίσταται κανένα θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών».

Όπως αναφέρει ο κ. Παπανικολάου «στο πλάνο διανομής εμβολίων στα νοσοκομεία αύριο 3/1/2021 για να αρχίσει 4/1/2021 ο εμβολιασμός των υγειονομικών, ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα νοσοκομεία στα οποία από προχθές ως σήμερα αναφέρθηκε πως ο προγραμματισμένος εμβολιασμός αναβάλλεται επ’ αόριστον. Οι καταγγελίες επιβεβαιώνονται».

Επανερχόμενος ο κ. Παπανικολάου δημοσιοποιεί και «το σημερινό (2/1) επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο 1ης ΥΠΕ από το οποίο προκύπτει πως το “Γεννηματάς” Αθήνας ΔΕΝ θα παραλάβει εμβόλια αύριο 3/1 άρα ΔΕΝ θα εμβολιάσει το προσωπικό του από μεθαύριο 4/1 όπως είχε προγραμματιστεί».

Ρωτά λοιπόν ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ: «Οπότε ξανά : τι ακριβώς “διαψεύσατε” κ. Θεμιστοκλέους ;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter