Κόλλησαν στο 0-0, ΠΑΟ και Αρης

Κόλλησαν στο 0-0, ΠΑΟ και Αρης

Στο 0-0 έμειναν στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός και Αρης με τους «πράσινους» να είναι καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη. Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 82’. Ο Ζαχίντ εκτέλεσε φάουλ, ο Κουρμπέλης πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κουέστα.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, παιχνίδι τακτικής. Δεν υπήρχαν πολλές προσπάθειες για γκολ. Στο δεύτερο μέρος έγινε καλή προσπάθεια. Πιέσαμε τον αντίπαλο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Δεν βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά θεωρώ πως οι παίκτες μου ήταν αρκετά δυναμικοί», δήλωσε για το παιχνίδι ο προπονητής του Τριφυλλιού Γιώργος Δώνης, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητα μας. Θεωρώ πως από την προσπάθεια που κάνουμε η ομάδα θα είναι στα play off και μετά θα έχουμε δέκα ανταγωνιστικά παιχνίδια για να γίνουμε καλύτεροι».

Ο τεχνικός του Αρη Μίκαελ Ένινγκ από την πλευρά του, είπε: «Είδαμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν χάριζε τίποτα η μία στην άλλη. Στο δεύτερο μέρος είχαμε την ατυχία να μην μετρήσει το γκολ. Αν ήταν onside το γκολ θα παίρναμε τη νίκη. Από τότε που ήρθα στην ομάδα από τα δέκα παιχνίδια στα εννέα δεν ηττηθήκαμε. Θα μπούμε με ανεβασμένο ηθικό και θα ζητήσουμε κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά».

Ο Φετφατζίδης στο 62’ είχε στείλει την μπάλα στα δίκτυα, μετά από πανέμορφη ατομική προσπάθεια, αλλά στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Μπουζούκης (74’ Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (66’ Ζαχίντ), Περέα (83’ Περέα), Μακέντα.

Άρης: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (90’+2’ Ντιγκινί), Λάρσον (71’ Τόνσο), Γκάμα (58’ Μαντσίνι), Ιντέγε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter