Κόλλησε η βελόνα στο ΚΙΝΑΛ

Κόλλησε η βελόνα στο ΚΙΝΑΛ

Μην αφήσεις την αλήθεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία ή στη συγκεκριμένη περίπτωση, έναν «όμορφο» ακροδεξιό έρωτα…

Στη γραμμή των ροδακίνων του Μητσοτάκη κινήθηκε το ΚΙΝΑΛ -σαν να μην πέρασε μια μέρα- σχολιάζοντας τη χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, των υπουργών και των επιχειρηματιών στη Βόρεια Μακεδονία.

Έτσι λοιπόν η ουρά της Ν.Δ. που ακούει στο όνομα ΚΙΝΑΛ και Φώφη Γεννηματά υπερασπίστηκε την δεξιά στροφή του πρώην… ΠΑΣΟΚ και είδε πως ο Τσίπρας δεν υπερασπίστηκε χθες τα «εθνικά επιχειρηματικά συμφέροντα».

Τι κι αν ο Διεθνή Τύπος μίλησε για ιστορική επίσκεψη, τι κι αν αγκαλιάστηκε από τους επιχειρηματίες, τι κι αν ήταν σαφής ο λόγος χθες και των δύο πρωθυπουργών, το ΚΙΝΑΛ παραμένει ουραγός και στήριγμα της (ακρο)δεξιάς γραμμής της σημερινής ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μπορεί οι συμφωνίες και οι επιτροπές να επιχειρούν να ανατρέψουν το αδιέξοδο δεκαετιών σε εμπορικά σήματα και αλυτρωτισμούς, μπορεί να αποφασίστηκε να εποπτεύει η χώρα μας τον εναέριο χώρο της Βόρειας Μακεδονίας και τόσα άλλα, η βελόνα κόλλησε όμως στο ΚΙΝΑΛ που αντί να κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει πίσω ελπίζοντας στη διαιώνιση όσων οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό.

Ζητά μάλιστα να συγκροτηθεί άμεσα η επιτροπή που προβλέπει η Συμφωνία για το μέλλον των ελληνικών μακεδονικών προϊόντων…

Δυστυχώς για το ΚΙΝΑΛ η πραγματικότητα τους έχει ξεπεράσει προ πολλού… 

Ή δεν άκουσαν λοιπόν χθες τον πρωθυπουργό, ή απλά δεν ξέρουν από που να πιαστούν… και το κόμμα του Καστελόριζου, των μνημονίων, του ΔΝΤ και του PSI έχει το θράσος να μιλά για «στημένες φιέστες»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter