«Κόλλησε» πάλι στη Ξάνθη ο Ολυμπιακός (0-0)

«Κόλλησε» πάλι στη Ξάνθη ο Ολυμπιακός (0-0)

Ίδιο έργο στα Πηγάδια της Ξάνθης. Όπως πέρσι έτσι και φέτος η τοπική ομάδα σταμάτησε τον Ολυμπιακό με τη διαφορά ότι το περσινό ματς έληξε φέτος 1-1 ενώ σήμερα τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0)

Ήταν η πρώτη φορά μετά από 15 σερί εκτός έδρας παιχνίδια που οι Πειραιώτες δεν πέτυχαν γκολ εκτός έδρας και το πλήρωσαν με την απώλεια δύο βαθμών τέσσερις ημέρες πριν τον αγώνα τους με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με στόχο να σκοράρει γρήγορα για να διώξει το όποιο άγχος του και να μη μπλέξει σε περιπέτειες. Το πρέσινγκ του ήταν πολύ δυνατό, είχε πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας και δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην άμυνα των γηπεδούχων που δεν μπορούσαν με τίποτα να φθάσουν στην περιοχή των «ερυθρολεύκων». Οι Πειραιώτες αν και δεν δημιούργησαν την κλασική ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο, εντούτοις θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει με τους Ελ Αραμπί και Ποντένσε και Καμαρά αλλά τα σουτ που έκαναν από πλεονεκτικές θέσεις έφυγαν άουτ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός είχε οκτώ τελικές στο πρώτο μέρος και η Ξάνθη καμία!…

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακ΄ςο χωρός την φρεσκάδα του πρώτου μέρους και αγχωμένος όσο περνούσε η ώρα δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους που είχαν κλειστεί στην άμυνα τους μη επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να βρουν λύσεις, παρά το γεγονός ότι ο Μαρτίνς έριξε στο ματς και τον Βαλμπουενά και παρά το ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 15 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις τριών των γηπεδούχων.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κιτρίνισε τους Μασούρα, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, Αμπαντ, Λισγάρα

ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα (80’ Ντίρεσταμ), Μουλέν (69’ Τεσέιρα), Τερκί, Ντε Αμορίμ, Τζούριτσκοβιτς (59’ Φοσέ), Στούρτζεον, Κοβάτσεβιτς.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (64’ Μασούρας), Ποντένσε (83’ Βαλμπουενά), Σουντανί (64’ Γκερέρο), Ελ Αραμπί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter