«Κόλλησε» στο 0-0 με τους Σλοβένους η Εθνική

«Κόλλησε» στο 0-0 με τους Σλοβένους η Εθνική

Η Εθνική Ομάδα στον «τελικό» του τρίτου ομίλου του Nations League ήθελε τη νίκη με αντίπαλο την Σλοβενία για να κατακτήσει την πρωτιά, αλλά δεν τα κατάφερε. Ηταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι με τον Παυλίδη, όμως έμεινε στο 0-0.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχε δημιουργήσει δύο φάσεις. Στο 4’ ο Μπακασέτας βρήκε χώρο, έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε τον Μπάλκοβετς και πέρασε κόρνερ. Στο 6’

εξαιρετική κάθετη πάσα του Κουρμπέλη, ο Γιακουμάκης έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έκανε την προσποίηση, πάσαρε στον Λημνιό, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Όμπλακ.

Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, όμως ο Ίλιτσιτς από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα… περιστέρια. Στο 30’ ο Τσιμίκας σέντραρε, ο Φορτούνης έπιασε την κεφαλιά και ο Μπλάζιτς απομάκρυνε την μπάλα πάνω από τη γραμμή. Στην συνέχεια η Εθνική μας ήταν καλύτερη, όμως δεν μπορούσε να γίνει απειλητική. Στο 66’ σουτ του Μπακασέτα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ομπλακ, ενώ ο γκολκίπερ των Σλοβένων απέκρουσε και το σουτ του Λημνιού στο 72’.

Στο 78’ ο Φορτούνης πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Κουρμπέλη, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Στο 84’ ο Παυλίδης με ανάποδο ψαλίδι «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στο 87’ ο Λημνιός αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.

O Ισπανός διαιτητής Κάρλο ντελ Θέρο Γκράντε απέβαλε στο 90’ τον Χατζηδιάκο και έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τζαβέλλα, Μπακασέτα, Λημνιό, Κυριακόπουλο, Μποχάρ, Κούρτιτς, Ιλιτιτς, Βέτριχ, Μπάλκοβετς.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (79’ Μασούρας), Τσιμίκας (90’ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης, Ζέκα (67’ Τζόλης), Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης, Γιακουμάκης (46’ Παυλίδης).

Σλοβενία: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μεβλία, Μπάλκοβετς, Λόβριτς (92’ Μπάιριτς), Μπιγιόλ (77’ Βέτριχ), Κούρτιτς, Μποχάρ (67’ Βέρμπιτς), Ίλιτσιτς (92’ Σκούμπιτς), Βούκτσιτς (77’ Σπόραρ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter