Κόλλια – Τσαρουχά: Ο Μητσοτάκης τρέμει στο ενδεχόμενο να του μείνει η συμφωνία των Πρεσπών στα χέρια

Κόλλια – Τσαρουχά: Ο Μητσοτάκης τρέμει στο ενδεχόμενο να του μείνει η συμφωνία των Πρεσπών στα χέρια

«Για ρωτήστε τον, να δείτε αν τρέμει…» σχολίασε με νόημα η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, για το ενδεχόμενο να μην κυρωθεί η συμφωνία από την παρούσα Βουλή και να «φορτωθεί» στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης εάν και εφόσον η ΝΔ αναδειχτεί κυβέρνηση μετά από κήρυξη πρόωρων εκλογών.

Σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η κ. Κόλλια – Τσαρουχά φάνηκε να μένει προσδεδεμένη στη γραμμή του Π. Καμμένου για το Μακεδονικό. Τόνισε ότι δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως θα είναι εκ των τελευταίων που θα αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πίστη της στον πρόεδρο του κόμματος και στο ίδιο το κόμμα.

Ξεκαθάρισε δε ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ μίας πρότασης δυσπιστίας που θα κατατεθεί από τη ΝΔ, καθώς -όπως είπε- δεν προτίθεται να κάνει το χατίρι στον Κ. Μητσοτάκη. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τρέμει στο ενδεχόμενο να του μείνει η Συμφωνία των Πρεσπών στα χέρια και να αναγκαστεί να διαχειριστεί εκείνος ως πρωθυπουργός ένα ζήτημα που μπορεί να αποτελέσει διαλυτική ουσία για το ίδιο του το κόμμα.

Ως προς το τι θα κάνει όταν έρθει η ώρα της κύρωσης της συμφωνίας με τη γείτονα, η κ. Κόλλια – Τσαρουχά υποστήριξε ότι θα παραιτηθεί από υπουργός και δεν θα στηρίξει περαιτέρω την κυβέρνηση. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter