Φωτιά στο σπίτι του Μανώλη Μαυρομμάτη – Σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του

Φωτιά στο σπίτι του Μανώλη Μαυρομμάτη – Σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα περίπου στις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Κατά τις πληροφορίες, το διαμέρισμα ανήκει στον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Μαυρομμάτη, και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της. Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Η σύζυγος του έχει βαρύτερη κλινική εικόνα και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Και οι δυο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου.

Είχαν ήδη κοιμηθεί όταν το σπίτι άρχισε να γεμίζει καπνούς από τη φωτιά που σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από την κουζίνα της μεζονέτας δεύτερου και τρίτου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον Μανώλη Μαυρομμάτη και την σύζυγό του από το κλιμακοστάσιο.

Αμέσως τούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» καθώς λόγω του καπνού αντιμετώπιζαν πρόβλημα δύσπνοιας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου. Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, από το διαμέρισμα απομακρύνθηκαν δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι στη συνέχεια παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter