Κολωνός: 35χρονος και 39χρονος κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης – Έρχονται και άλλα εντάλματα (Video)

Κολωνός: 35χρονος και 39χρονος κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης – Έρχονται και άλλα εντάλματα (Video)

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη δαιδαλώδη υπόθεση του Κολωνού με θύμα το 12χρονο κορίτσι καθώς αναμένεται νέος κύκλος εκτέλεσης ενταλμάτων σύλληψης. Πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει άλλα δύο άτομα.

Δείτε επίσης: Κολωνός – Ραγδαίες εξελίξεις: Ακόμη μια σύλληψη – Αναζητούνται άλλοι δυο

Συνολικά έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό και μαστροπεία του 12χρονου παιδιού. Τα τρία από αυτά αφορούν πρόσωπα που έχουν προσέλθει μόνα τους στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας πως είχαν επικοινωνήσει με το κορίτσι δίχως να γνωρίζουν την ηλικία του… Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τα άτομα που την είχαν βιάσει, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται πως μετά και τα τελευταία εντάλματα ο αριθμός των κατηγορουμενών έχει ανέλθει σε συνολικά δέκα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

35χρονος και 39χρονος οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με το Mega, στο μεταξύ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο άνδρες.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 39 ετών χωρισμένος, και πατέρας ενός παιδιού. Διαμένει στο Μαρούσι και είναι υπάλληλος ασφαλείας.

Ο δεύτερος που συνελήφθη είναι ηλικίας 35 ετών από τη δυτική Αττική και είναι ανεπάγγελτος, και δηλώνει εισοδηματίας. Η αστυνομία έκανε πολύωρη έρευνα στο σπίτι και των δύο, για να βρει υλικό από τις ηλεκτρονικές συσκευές, προκειμένου να εντοπιστεί εάν έχουν συμμετοχή και σε άλλα εγκλήματα, εκτός από τον βιασμό της 12χρονης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter