Κολωνός: Απομαγνητοφωνήσεις – φωτιά και 3.000 σελίδες δικογραφία για τον 53χρονο

Κολωνός: Απομαγνητοφωνήσεις – φωτιά και 3.000 σελίδες δικογραφία για τον 53χρονο

Σε εκατοντάδες σελίδες αποτυπώνονται οι απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων εναντίον του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπία 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνομιλίες αυτές προέκυψαν έπειτα από παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του 53χρονου από τις αστυνομικές αρχές, διαδικασία που διήρκεσε τρεις εβδομάδας.

Η δικογραφία για τον Μίχο αναμένεται να ανέλθει στις 3.000 σελίδες και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις και φωτογραφίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην υπερμεγέθη δικογραφία δεν έχουν ακόμη προστεθεί τα αρχεία από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου, παρά μόνο τα αποτελέσματα της παρακολούθησης. 

Η μη συμπερίληψη των αρχείων του κινητού τηλεφώνου του δράστη στην δικογραφία φαίνεται αποτελεί τον λόγο για τον οποίον ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος δεν επιθυμεί να αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, αν και πρόκειται να διοριστεί αυτεπάγγελτα ως συνήγορος υπεράσπισης του 53χρονου. 

Διαβάστε επίσης: Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter