Κολωνός: Αστυνομικός της ΓΑΔΑ φαίνεται να συνομιλούσε με την ανήλικη

Κολωνός: Αστυνομικός της ΓΑΔΑ φαίνεται να συνομιλούσε με την ανήλικη

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA μεταξύ των υπόπτων για βιασμό ανηλίκου φαίνεται να είναι και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο ο εν λόγω αστυνομικός είναι νεαρής ηλικίας και φέρεται να έχει προβεί σε εκτενείς συνομιλίες με το ανήλικο θύμα. Αναμένονται οι ανάλογες κινήσεις από τις αρμόδιες αρχές καθώς δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Live News o Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανέφερε «Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ».

Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη. Αναμένεται να διευκρινιστεί ο νεαρός αστυνομικός.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Προφυλακίστηκαν δύο κατηγορούμενοι για βιασμό – Αναμένεται απόφαση για τον τρίτο

Κολωνός: Νέο SMS προς τον Μίχο «καίει» τη μητέρα της 12χρονης: «Φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter