Κολωνός: Διασυνδέσεις και με την κυβέρνηση Σαμαρά ο 53χρονος μαστροπός – Τα επίμαχα έγγραφα

Κολωνός: Διασυνδέσεις και με την κυβέρνηση Σαμαρά ο 53χρονος μαστροπός – Τα επίμαχα έγγραφα

Άρρηκτους δεσμούς με τη ΝΔ φέρεται ότι είχε ο 53χρονος μαστροπός, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης, η οποία έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Πέραν των στενών σχέσεων με τον νυν «γαλάζιο» περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος είχε φροντίσει να αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή με τη ΝΔ στα Σεπόλια και το 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Η ιστοσελίδα megafono.gr αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις και το εμπορικό «αλισβερίσι» που είχε ο ίδιος με υπουργεία και επί κυβέρνησης Σαμαρά.

Σύμφωνα με το megafono.gr: «Ο μαστροπός Ηλίας Μίχος φαίνεται πως είχε διασυνδέσεις παντού. Τον Ιούνιο του 2012 είχαμε εκλογές με νικητή αυτών την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Τρεις μήνες αργότερα (!) το Υπουργείο Υγείας αγοράζει από τον Ηλία Μίχο και το Μίνι Μάρκετ του, είδη καθαριότητας αξίας 15.938,95 ευρώ για τις ανάγκες του υπουργείου.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 11/12/2012 (το ίδιο έτος), η επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) προμηθεύεται από τον Ηλία Μίχο αναλώσιμα-υλικά καθαριότητας αξίας 116,36 ευρώ ενώ λίγους μήνες αργότερα στις 07/03/2013, η ίδια επιτροπή προμηθεύεται και άλλα προϊόντα καθαριότητας αξίας 151,17 ευρώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter