Κολωνός: Ελεύθερος με όρους και ο δεύτερος κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Κολωνός: Ελεύθερος με όρους και ο δεύτερος κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανάκριση για την σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι και βασικό κατηγορούμενο, μέχρι τώρα, τον ήδη προφυλακισμένο, Ηλία Μίχο.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος – Τι είπε στην ανακρίτρια

Στην υπόθεση που ήδη μετράει πολλές προφυλακίσεις, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ένας εμπλεκόμενος, 60 ετών, που κατηγορείται για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι εμφάνιση του σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως δεν συναντήθηκε ποτέ από κοντά με τη 12χρονη.

Υποστήριξε πως όταν μπήκε στο προφίλ της 12χρονης και συνομίλησε του ειπώθηκε πως είναι 17 χρόνων, και πως ποτέ δεν θα αναζητούσε φωτογραφίες από ένα παιδί 12 ετών. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως ο συνομιλητής του παρέπεμπε σε άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και όχι 12 ετών. Παραδέχτηκε δε πως έστειλε 45 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter