Κολωνός: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 38χρονο

Κολωνός: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 38χρονο

Χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε 38χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην περιοχή του Κολωνού το πρωί της Τρίτης.

Είχε προηγηθεί αστυνομική καταδίωξη, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 38χρονος επιχείρησε να πραγματοποιήσει ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ομόνοια. Οι υπάλληλοι της τράπεζας πάτησαν το μπουτόν ότι γίνεται ληστεία και ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμό στον Κολωνό – Ένας τραυματίας από πυρά αστυνομικού

Εκεί, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έναν ύποπτο να τρέχει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Στην συμβολή της οδού Λένορμαν και Παλαμηδίου πραγματοποιήθηκε συμπλοκή με τον ύποπτο, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν εναντίον του και να τον τραυματίζουν.

Βίντεο – ντοκουμέντο μετά την αιματηρή συμπλοκή

Οι στιγμές που ακολούθησαν την αιματηρή συμπλοκή που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στον Κολωνό καταγράφηκαν σε βίντεο το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Στο βίντεο διακρίνεται ο άνδρας που φέρεται νωρίτερα να επιχείρησε ληστεία σε τράπεζα, να είναι αιμόφυρτος στο έδαφος έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς από τον αστυνομικό που τον κατεδίωκε, τραυματίζοντάς τον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter