Κολωνός: Επιβεβαίωσε ο Θεοδωρικάκος την εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση

Κολωνός: Επιβεβαίωσε ο Θεοδωρικάκος την εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση

Την πλήρη επιβεβαίωση της χθεσινής αποκάλυψης του documentonews.gr ότι φαίνεται πως υπάρχει και αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Σύμφωνα με όσα έγραψε πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Τ. Θεοδωρικάκος, ο ίδιος έδωσε «εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο».

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται να προστεθεί στις χθεσινές αποκαλύψεις του documentonews.gr, όπου ένας ανώνυμος χρήστης που συνομιλούσε στη διαδικτυακή εφαρμογή Blindchat με ένα προφίλ που έφερε το όνομα και τη φωτογραφία του 12χρονου κοριτσιού, την εκβίαζε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχθεί να κάνει σεξ μαζί του δωρεάν «2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι».

Το ακόμη χειρότερο στην υπόθεση, είναι ότι ο άγνωστος αυτός χρήστης που αναφέρει ο ίδιος ότι ονομάζεται «Μιχάλης», παρουσιάζεται ως αστυνομικός, γράφοντας μάλιστα στο προφίλ του ανήλικου κοριτσιού ότι μαζί με άλλους συναδέλφους του, «θα σε π…. όλοι μαζί».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα της «Καθημερινής», ο αστυνομικός εναντίον του οποίου διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που αυτοπαρουσιάστηκε συνομιλώντας με το προφίλ της 12χρονης στο Blindchat ως αστυνομικός. Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ προστίθεται ότι «ο συγκεκριμένος άνδρας δεν έχει ταυτοποιηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται για να έχει ερωτική επαφή χωρίς να δώσει χρήματα».

Εφόσον αυτή η πληροφορία είναι αληθής, γεννώνται αυτονόητα ερωτήματα: γιατί δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί ο συγκεκριμένος άντρας που αυτοπαρουσιαζόταν ως αστυνομικό στο Blindchat; Γιατί αν ταυτοποιηθεί και είναι πράγματι αστυνομικός, τότε όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον δύο αστυνομικοί θα εμπλέκονται στην υπόθεση. Άλλωστε, εξαιτίας της μη ταυτοποίησης του συγκεκριμένου –άγνωστου ακόμη χρήστη-, δεν γνωρίζουμε αν είναι ο «Μιχάλης» τον οποίο έχει κατονομάσει στην κατάθεσή της το ανήλικο κορίτσι, ως το δεύτερο πρόσωπο εκτός από τον Ηλία Μίχο, ο οποίος την οδηγούσε στους βιαστές του, είναι ο ίδιος «Μιχάλης» που εκβίαζε το παιδί διαδικτυακά.

Και κάτι ακόμη: ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε μόνο στον πειθαρχικό έλεγχο του συγκεκριμένου αστυνομικού. Αναφορικά με την ποινική εμπλοκή του συγκεκριμένου αστυνομικού τι ακριβώς συμβαίνει; Υπάρχει ποινική εμπλοκή του; Σε ποιο σημείο βρίσκεται η διερεύνηση της εμπλοκής του από τη Δικαιοσύνη;

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικά μηνύματα: Και αστυνομικός στο κύκλωμα των βιαστών της 12χρονης; «Είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και ξέρω ποια είσαι»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter