Κολωνός: «Έριξαν» το σάιτ που αποκάλυψε μαζί με το Documento τη δυσώδη δράση του 53χρονου μαστροπού

Κολωνός: «Έριξαν» το σάιτ που αποκάλυψε μαζί με το Documento τη δυσώδη δράση του 53χρονου μαστροπού

Πολλαπλές σκιώδεις προεκτάσεις φαίνεται πως έχει η δυσώδης υπόθεση του Κολωνού με θύμα το 12χρονο κορίτσι, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις του Documento και της ιστοσελίδας megafono.gr.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Στον εισαγγελέα ο 53χρονος μαστροπός – Οι σχέσεις του με ΝΔ, Σαμαρά, Πλεύρη, Πατούλη (Video)

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το megafono.gr και το documentonews.gr έφεραν στο φως την πολύκροτη υπόθεση και το μαρτύριο του 12χρονου παιδιού, τις δαιδαλώδεις διασυνδέσεις του κυκλώματος αλλά και τις σχέσεις του 53χρονου μαστροπού Ηλία Μίχου με επιφανή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγες ημέρες μετά, εντελώς… ξαφνικά η ιστοσελίδα megafono.gr δέχτηκε διαδικτυακή «επίθεση» με στόχο να σταματήσει τη λειτουργία της, έστω και προσωρινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία «επίθεση» τύπου DDoS που πραγματοποιείται με μαζική προσπάθεια εισόδου στην ιστοσελίδα. Σημειώνεται πως κάθε ιστότοπος μπορεί να δεχτεί ένα συγκεκριμένο ανώτατο όριο ταυτόχρονων επισκεπτών. Όταν και αν ξεπεραστεί τότε «μπλοκάρει» και η ιστοσελίδα «πέφτει».

Ενδιαφέρον από… Ινδία

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε προσπάθεια για δεκάδες χιλιάδες ταυτόχρονες συνδέσεις και η μερίδα του λέοντος (περίπου το 60%) ήταν από την… Ινδία. Ενώ αξιοσημείωτο ήταν το… ενδιαφέρον για την υπόθεση και από τις ΗΠΑ καθώς ποσοστό 20% των επισκέψεων προέρχονταν από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ευτυχώς η «επίθεση», που όλα δείχνουν πως μόνο τυχαία δεν ήταν, κράτησε την ιστοσελίδα ανενεργή για λίγες μόνο ώρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter