Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του 63χρονου που συνελήφθη το Σάββατο στην Ομόνοια, καθώς παρενοχλούσε σεξουαλικά και έστειλε πορνογραφικό υλικό σε δύο ανήλικες μαθήτριες.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Συγκεκριμένα, η 12χρονη που είναι θύμα της δυσώδους υπόθεσης στον Κολωνό, αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο, που συνελήφθη στην Ομόνοια το Σάββατο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Το κορίτσι αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι στην σύλληψη ενός 63χρονου ημεδαπού που κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ομόνοια, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Ανήλικη «παγίδευσε» τον 63χρονο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν ένα 14χρονο κορίτσι έλαβε μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο. Ο 63χρονος δεν δίστασε να στείλει στο κορίτσι πορνογραφικό υλικό και μήνυμα στο οποίο την καλούσε να συνευρεθούν ερωτικά.

Το μήνυμα το είδε και μία 15χρονη φίλη της 14χρονης. Αρχικά, υπήρχε η σκέψη ότι μπορεί να είναι φάρσα από κάποιον συνομήλικό τους. Διαπιστώθηκε, ωστόσο, ότι δεν ήταν φάρσα αλλά ένας επικίνδυνος 63χρονος.

Το ραντεβού

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή, ο 63χρονος έστειλε ξανά μήνυμα στο παιδί και προσπάθησε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά. Μία ημέρα μετά, το Σάββατο, και αφού κατάλαβε ότι έχουν ενημερωθεί οι γονείς του παιδιού, ο 63χρονος άρχισε να ισχυρίζεται σε μηνύματα ότι οι φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου δεν προορίζονταν για την 14χρονη.

Τελικά οι γονείς, παρά την αναστάτωσή τους, βρήκαν τη ψυχραιμία να κλείσουν ραντεβού με τον άγνωστο μέχρι εκείνη την ώρα άντρα.

Το ραντεβού κλείστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ομόνοια. Εκεί τον ακινητοποίησαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και τελικά συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όταν ο 63χρονος είδε μπροστά του τους γονείς στην Ομόνοια άρχισε να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι στέλνει τα μηνύματα σε ανήλικη. Από το λογαριασμό της 14χρονης, ωστόσο, ήταν σαφές ότι πρόκειται για παιδί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν ο 63χρονος είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει στο παρελθόν κορίτσια, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έστελνε. Και αυτό γιατί υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί στο παρελθόν να είχε στείλει πορνογραφικό υλικό και σε άλλες ανήλικες. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (10-6-2023), στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 63χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-6-2023 ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης ημεδαπής λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter