Κολωνός: Κινητό και τάμπλετ εντοπίστηκε… τυχαία μετά από μήνες στο κατάστημα του Μίχου

Κολωνός: Κινητό και τάμπλετ εντοπίστηκε… τυχαία μετά από μήνες στο κατάστημα του Μίχου

Ερωτήματα προκαλεί η είδηση του εντοπισμού τηλεφωνικής συσκευής και τάμπλετ στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και ενώ έχουν περάσει τέσσερις μήνες από το ξέσπασμα της σοκαριστικής υπόθεσης βιασμών και εκπόρνευσης της 12χρονης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εργάτες οι οποίοι καθάριζαν τον χώρο που βρισκόταν το μαγαζί του Μίχου στα Σεπόλια εντόπισαν τις εν λόγω συσκευές τοποθετημένες σε κούτες στο υπόγειο, καταχωνιασμένες κάτω από άλλα αντικείμενα.

Ένας εκ των εργατών πήρε τις συσκευές σπίτι του, αλλά στη συνέχεια τις παρέδωσε στις αρχές όταν ενημερώθηκε σε ποιον άνηκε πριν το κατάστημα. Από το κινητό τηλέφωνο φέρεται να λείπει η μπαταρία, ενώ το τάμπλετ λειτουργεί χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από τα ρεπορτάζ.

Οι συσκευές βρίσκονται στα χέρια του τμήματος Ανηλίκων και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Μετά από αυτή την εξέλιξη προκαλούνται -εύλογα- ερωτήματα σχετικά με τα νέα ευρήματα από το μαγαζί του Μίχου, περίπου τέσσερις μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της φρικιαστικής υπόθεσης παιδοβιασμών και μαστροπείας κι ενώ η ΕΛ.ΑΣ διέρρεε τις πρώτες ημέρες περί διεξαγωγής «εξονυχιστικών ερευνών» στο κατάστημα του Ηλία Μίχου…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter