Κολωνός – Μητέρα 12χρονης : «Πήρα τα λεφτά μετά από καθοδήγηση της αστυνομίας για να μην καταλάβει κάτι ο Μίχος»

Κολωνός – Μητέρα 12χρονης : «Πήρα τα λεφτά μετά από καθοδήγηση της αστυνομίας για να μην καταλάβει κάτι ο Μίχος»

Την ίδια της την κόρη αλλά και τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που της ζήτησαν να κάνει ότι δεν γνώριζε τίποτα για να μην κινήσει υποψίες στον Ηλία Μίχο, επικαλέστηκε η μητέρα της 12χρονης, στο υπόμνημα που κατέθεσε ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

Η γυναίκα που προφυλακίστηκε για διακεκριμένη μαστροπεία, αρνείται την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως την ξεγέλασε ο 53χρονος επιχειρηματίας, που φαινόταν «δοτικός και καλοσυνάτος» στα παιδιά και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Η κατηγορούμενη αρχικά περιέγραψε πως η νύφη της την ενημέρωσε για τα όσα είχε δει στο κινητό του παιδιού, ενώ η ίδια είχε την πεποίθηση ότι η 12χρονη εργαζόταν μόνο στο κατάστημα κάνοντας κάποιες ελαφριές δουλειές για χαρτζιλίκι.

«Βλέποντας τα χυδαία μηνύματα που ο ίδιος είχε αποστείλει στην ανήλικη κόρη μου κυριολεκτικά πάγωσα και σοκαρίστηκα. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ και θυμός μου που την επόμενη ημέρα του απέστειλα μηνύματα στο messenger και τον αποκαλούσα παιδεραστή» είπε προσθέτοντας ότι «οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μου ζήτησαν να μην αναφέρω τίποτα σε κανέναν μέχρι να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα και να μην αντιληφθεί ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος ότι η ίδια έχω προβεί σε καταγγελία σε βάρος του, γιατί θα ξεκινούσαν αστυνομική έρευνα άμεσα».

Μάλιστα όπως είπε αυτός ήταν και ο λόγος που δέχθηκε να πάρει χρήματα από τον ίδιο τον Ηλία Μίχο. «Ο λόγος για τον οποίο απέστειλα το μήνυμα και έλαβα τα συγκεκριμένα ποσά ήταν γιατί με είχε ενημερώσει και καθοδηγήσει η αστυνομία να μην υποπτευθεί ο Ηλίας Μίχος ότι είχα προβεί σε καταγγελία» είπε χαρακτηριστικά.

«Μου είπε ότι τη βίασε»

Η μητέρα του 12χρονου θύματος βιασμού κατ΄ εξακολούθηση και μαστροπείας περιέγραψε όσα -όπως λέει- της είπε η κόρη της όταν τη ρώτησε.

Ότι δηλαδή «κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του Ηλία Μίχου κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε. Μου ανέφερε και ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό».

Στο υπόμνημα επαναλαμβάνει επίσης και τις καταγγελίες της σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλ. Μίχου, η οποία δεν έχει μέχρι σήμερα ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, εξηγώντας πως επιχείρησε να της δώσει χρήματα για να μην μιλήσει.

Προσθέτει δε πως ούτε η κόρη της την έχει με οποιοδήποτε τρόπο εμπλέξει στην υπόθεση, τονίζοντας πως αντιθέτως το παιδί έχει δηλώσει πως η οικογένεια της δεν είχε καμία γνώση.

«Η ίδια είχε εξεύρει μηχανισμούς απόκρυψης των συνομιλιών της γεγονός που καταδεικνύει ότι ουδεμία γνώση είχα εγώ και η οικογένεια» δηλώνει, επισημαίνοντας δε και την ύπαρξη των μηνυμάτων της προς τον Ηλία Μίχο, τα οποία καταδεικνύουν πως δεν είχε καμία ιδέα για τα όσα είχα συμβεί.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονης – Επιβεβαιώνει ότι ο 53χρονος την πήγαινε σε οίκο ανοχής

Κολωνός: Προφυλακίστηκε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Προθεσμία πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές της 12χρονης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter