Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού καθώς σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι αρχές, μετά τα τέσσερα εντάλματα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων σε δέκα.

Ο νέος γύρος για την έκδοση των ενταλμάτων, ξεκίνησε μετά την 4η κατάθεση που έδωσε η ανήλικη τις τελευταίες ημέρες. Στις τέσσερις ώρες που κατέθετε η 12χρονη φαίνεται να αναγνώρισε και άλλα άτομα που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Έτσι μέσα σε σύντομο χρόνο εκδόθηκαν τα νέα εντάλματα και οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα πρόσωπα αυτά φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Ακόμα δύο άντρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Ωστόσο, η ανήλικη φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Δείτε επίσης: Ακόμα τρεις άνδρες αναγνώρισε η 12χρονη – Έρχονται νέες συλλήψεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter