Κολωνός: Παραδέχθηκαν μόνο σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Κολωνός: Παραδέχθηκαν μόνο σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Ωμή παραδοχή πως είχαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη πραγματοποίησαν ο 53χρονος μαστροπός και ο 42χρονος που βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας το μεσημέρι της Τετάρτης για τη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού.  Ωστόσο, υποστήριξαν πως δεν υπήρξε βιασμός. Οι δυο κατηγορούμενοι ολοκλήρωσαν την απολογία τους ενώπιον της 33ης ανακρίτριας και οδηγήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα προφυλακίσεως που θα αποφανθεί μαζί με τον ανακριτή της υπόθεσης για την προφυλάκισή τους.

Δείτε επίσης: Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το 12χρονο παιδί, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Την ίδια στιγμή, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ότι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Δείτε επίσης: Ζαραλίκος για 53χρονο μαστροπό: «Του Λιγνάδη ήτανε ντουζάκι και εδώ έχει μπει και η πρόπλυση»

Εν παραλλήλω, ο δεύτερος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με την ανήλικη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του. Ωστόσο, κανείς εκ των δύο δεν αποδέχεται την φρικιαστική πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Σε δήλωση της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως την Πέμπτη το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Η δικηγόρος χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Δείτε επίσης: Κολωνός – καταγγελία: «Ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη και σε επώνυμους» (Video)

Κολωνός: Απομαγνητοφωνήσεις – φωτιά και 3.000 σελίδες δικογραφία για τον 53χρονο

Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter