Κολωνός: Πολύτεκνος πατέρας ο γιατρός που συνελήφθη – Συνθήματα στο γραφείο του (Video)

Κολωνός: Πολύτεκνος πατέρας ο γιατρός που συνελήφθη – Συνθήματα στο γραφείο του (Video)

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού με θύμα το 12χρονο κορίτσι.

Οι πέντε νέοι συλληφθέντες έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή. Πρόκειται για πέντε άνδρες, τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Εξελίξεις στην υπόθεση – Πέντε νέες συλλήψεις

Μεταξύ των συλληφθέντων συγκαταλέγεται και ένας δερματολόγος, που σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι πολύτεκνος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης έναντι αμοιβής.

Το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γραφείο του, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, όπως «βιαστής» και «παιδόφιλος», ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες για την παράξενη συμπεριφορά του σε νεαρά κορίτσια.

«Η κόρη μου δεν ήθελε να ξαναπάει στον γιατρό»

Στο μεταξύ, κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε: «Επειδή τον θεωρούσαν καλό γιατρό είχα στείλει και την κόρη μου. Μου είπε ότι δεν ήθελε να ξαναπάει γιατί δεν της άρεσε η συμπεριφορά του. Της έλεγε ότι είναι ωραία κοπέλα και άλλα. Με πήρε και μια ξαδέλφη μου που μου είπε ότι ρίχτηκε στην εγγονή της και δεν ήθελε να πάει ξανά στον γιατρό».

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν και τα σχόλια των ασθενών του στο διαδίκτυο, όπου οι κριτικές είναι ιδιαίτερα αρνητικές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter